Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Sunnuntai, kesäkuu 24, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Johannes, Juhani ja Juha! booked.net booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
ASUNNON MYYJILLE ILMAINEN SOCIAL MEDIA MAINONTA...
Kuvaus ILMAINEN SOCIAL MEDIA MAINONTA ASUNNON MYYJILLE MEILTÄ, KUN LISTAATTE ASUNTONNE MYYNTIIN HOME MAX REALTY INTERNATIONALISSA.


ASUNTOKAUPPA ON MUUTTUNUT JA NYKYÄÄN ASUNNON MYYJÄ TARVITSEE KAIKKI MAHDOLLISET MAINOSKANAVAT, JOTTA ASUNTO MYYDÄÄN NOPEASTI JA MAHDOLLISIMMAN HYVÄLLÄ HINNALLA.


TÄNÄ PÄIVÄNÄ EI RIITÄ, ETTÄ KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄLLÄ ON KAUNIIN NÄKÖINEN NETTISIVU, JOKA EI YLEENSÄ LÖYDY MISTÄÄN. JOS SIVU ON UNRANKED ELI EI OLE INTERNETIN 20,000,000 PARHAAN SIVUN JOUKOSSA, NIIN SITÄ EI LÖYDÄ KUKAAN JA SELLAISELTA SIVULTA TUSKIN ASUNTONNE TULEE KOSKAAN MYYTYÄ.

ME OLEMME TEHNEET ERITTÄIN MENESTYKSELLISTI ASUNTOJEN NETTIMAINONTAA JO YLI 20 VUOTTA JA MEILLÄ ON AINA ALAN VIIMEISIN TEKNIIKKA ASUNTOJEN MYYMISEKSI. ME KÄYTÄMME MYÖS KAIKKIA UUSIA SOME (SOCIAL MEDIA) MAINONTAKANAVIA, JOTKA OVAT TÄNÄ PÄIVÄNÄ ERITTÄIN TEHOKKAITA SILLOIN, KUN SIVUILLA ON VALTAVAT MÄÄRÄT KATSOJIA. MEIDÄN YOUTUBE ASUNTOKAUPPA SIVULLA ON YLI MILJOONA KATSOJAA, TWITTER SIVULLA YLI 12,000 SEURAAJAA JA FACEBOOK SIVULLAMME YLI 100,000 KATSOTTUA MAINOSTA JOKA VIIKKO. NÄMÄ KAIKKI HITIT TIETYSTI EIVÄT TULE TYHJÄSTÄ, VAAN ME KÄYTÄMME VALTAVAT SUMMAT MARKKINOINTIIN, JOTTA SAAMME HITTEJÄ SOME SIVUILLE JA ASIAKKAIDEMME ASUNNOT MYYTYÄ NOPEASTI.


ME OLEMME TAAS MYYNEET LÄHES KAIKKI OMAT LISTAUKSEMME, JOKA ON PARAS TAKUU TEILLE, ETTÄ ME PYSTYMME MYYMÄÄN ASUNTONNE!!!

ME OLEMME ERIKOISTUNEET MYÖS MYYMÄÄN ASUNTOJA, JOTKA EIVÄT OLE MENNEET KAUPAKSI ENSIMMÄISELLÄ KERRALLA. SUURIN SYY EI OLE OLLENKAAN SE, ETTÄ PYYNTIHINTA OLISI LIIAN SUURI! SUURIN SYY ON TEHOKKAAN KANSAINVÄLISEN MARKKINOINNIN PUUTE! MEIDÄN SIVUMME OVAT VUOSIA OLLEET ALUEEMME PARHAAT!

JOTTA ASUNTO SAADAAN MYYTYÄ NOPEASTI JA PARHAALLA MAHDOLLISELLA HINNALLA TARVITSETTE BROKERIN, JOKA ON ERIKOISTUNUT MAINOSTAMAAN ULKOLAISILLE OSTAJILLE, JOTKA OVAT VUOSIA OLLEET PARHAAT OSTAJAT! HE OVAT MYÖS YLEENSÄ KÄTEISOSTAJIA JA EIVÄT TARVITSE VAIKEASTI SAATAVIA ASUNTOLAINOJA. MEIDÄN ASIAKKAISTAMME ON OLLUT JO YLI 20 VUOTTA YLI 80% ULKOLAISIA KÄTEISOSTAJIA. SIKSI ME TIEDÄMME HYVIN, MISTÄ LÖYTYVÄT PARHAAT ULKOLAISET OSTAJAT JA KUINKA TOIMIA ULKOMAILTA TULEVIEN OSTAJIEN KANSSA.

ME OLEMME ERIKOISTUNEET MAINOSTAMAAN ULKOLAISILLE OSTAJILLE. OLEMME TEHNEET SITÄ JO YLI 20 VUOTTA! SIKSI MYYMME ITSE SUURIMMAN OSAN OMISTA LISTAUKSISTAMME. ME MAINOSTAMME LISTAUKSIAMME YLI 100:SSA MAASSA JA KAIKILLA KIINTEISTÖKAUPAN MEGA INTERNET SIVUILLA. MEILLÄ ON MYÖS YLI 12,000:EN SEURAAJAN TWITTER TILI JA KAIKKI MUUT UUDET SOCIAL MEDIA MARKKINOINTISIVUT, JOITA VAIN HARVAT OSAAVAT KÄYTTÄÄ TEHOKKAASTI. EI RIITÄ, ETTÄ ON SOME SIVU. SITÄ PITÄÄ MAINOSTAA RAHALLA YMPÄRI MAAILMAA. ESIM. YOUTUBE VIDEO VIDEOKANAVALLAMME ON YLI MILJOONA KATSOJAA!!! ELI ME TODELLA KÄYTÄMME VALTAVASTI AIKAA JA RAHAA, JOTTA SAAMME ASUNTONNE MYYTYÄ NOPEASTI.

MEILLÄ ON MYÖS YLI 10,000:EN FLORIDAN ASUNNOT OSTAJAN ASIAKASREKISTERI!!! ELI MEILLÄ VOI OLLA JO OSTAJA TEILLE VALMIINA ASIAKASREKISTERISSÄMME!

MEILLÄ ON TOIMISTOT PALM BEACHISSÄ JA MIAMI BEACHISSÄ. VÄLITTÄJÄMME PUHUVAT USEITA KIELIÄ KUTEN: SUOMEA, ESPANJAA, VENÄJÄÄ, UNKARIA, PUOLAA, SAKSAA, RUOTSIA, IRANIA, YM JA SIKSI PYSTYMME KOMMUNIKOIMAAN HYVIN ULKOLAISTEN ASIAKKAIDEN KANSSA JA KAUPAT HOITUVAT HELPOSTI.

MEIDÄN JURISTIMME OVAT MYÖS ERIKOISTUNEET HOITAMAAN KIVUTTOMASTI ULKOLAISTEN 15%:N FIRPTA PIDÄTYKSET. YLEENSÄ NIIN, ETTÄ PIDÄTYSTÄ EI OLE TEHTY OLLENKAAN!!! LAISSA ON MUUTAMIA PORSAANREIKIÄ, JOTKA VAIN HARVAT TIETÄVÄT.

ME OLEMME PAIKALLA MYYMÄSSÄ ASUNTOANNE YMPÄRI VUODEN, ELI TEEMME TÖITÄ TÄYSIPÄIVÄISESTI JA OTAMME ASUNTONNE MYYNNIN VAKAVASTI.


KUN HALUATTE MYYDÄ ASUNTONNE PARHAALLA MAHDOLLISELLA HINNALLA JA NOPEASTI, NIIN OTTAKAA YHTEYTTÄ KOKENEISIIN HOME MAX REALTY INTERNATIONAL KIINTEISTÖKAUPAN AMMATTILAISIIN.


PÄÄSIVUMME: WWW.FREEHOUSEHUNT.COM
ILMAINEN ASUNTOJEN ARVOINTI SIVULLAMME: WWW.FLORIDAHOMEVALUES.TODAY
TWITTER ASUNTOJEN MYYNTISIVUMME: WWW.TWITTER.COM/HOMEMAXREALTY
YOUTUBE FLORIDA HOMES FOR SALE KANAVA: WWW.YOUTUBE.COM/USER/HOMEMAX2
FACEBOOK ASUNTOJEN MYYNTISIVUMME: WWW.FACEBOOK.COM/HOMEMAXREALTYINTERNATIONAL

LISÄÄ FLORIDAN ASUNTOJEN MYYNNISTÄ JA FIRPTA PIDÄTYKSESTÄ: WWW.FLORIDANASUNTOMYYNTIIN.COM


HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
934 SOUTH DIXIE HWY LANTANA FLORIDA 33462 USA

PUHELIN SUOMEKSI: 1-561-540-8122

WWW.ASUNTOFLORIDASTA.COM

If your property is currently listed with a real estate broker, please disregard. It is not our intention to solicit the offerings of other real estate brokers. We are happy to work with them and cooperate fully.
Paikka ORLANDO - PALM BEACH - MIAMI
Yhteystieto HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Email homemax@comcast.net
Jätetty 3/2/2017 12:44:17 PM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot