Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Sunnuntai, kesäkuu 24, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Johannes, Juhani ja Juha! booked.net booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Vuokrattavana kalustettu 2mh keskusta Lake Worth
Kuvaus We are renting out a beautiful, fully furnished 2 bedroom, 2 bathroom condo unit on second floor, near downtown Lake Worth. It includes all things needed for successful, relaxing holiday. Ask for photos and more info.

This unit is located in the most desirable area near intracoastal and Bryant Park, which is right across bridge from Lake Worth beach. It is a short walk to downtown Starbucks and shopping. The unit itself is fully remodeled and updated. It has 3 new, queen size beds and a sleeper sofa, so can sleep at least 7 people. It has hardwood floors, granite counter-tops, tiled bathrooms, washer/dryer in unit, spa bath, private carport parking, and high speed internet.

The kitchen is well appointed and has new appliances (stainless steel refrigerator/freezer, oven/stove, dishwasher, microwave, toaster, two coffee makers, pots and pans, many cooking utensils and dishes.

The main bath has a spa bathtub/shower and master bathroom has walk in shower. Each bathroom has hairdryer and curling iron. There is also a clothes iron and ironing board available. New washing machine and clothes dryer are also in the unit.

The property is beautifully landscaped and the apartment includes air conditioning and humidity control, high speed internet access. There are plenty of linens and towels. There are two bikes as well as tennis rackets, beach towels and beach chairs.

Again, all things needed for successful, relaxing holiday.

Vuokraamme ulos kaunis, täysin kalustettu 2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen huoneisto yksikkö toisessa kerroksessa, keskustan läheisyydessä Lake Worth. Se sisältää kaiken, jota toiminnan, rentouttavaa lomaa. Kysy kuvia ja lisätietoja.

Tämä yksikkö sijaitsee halutuin alue lähellä Intracoastal ja Bryant Park, joka on vastapäätä sillan Lake Worth rannasta. Se on lyhyt kävelymatka keskustaan ​​Starbucks ja ostoksia. Laite itsessään on täysin uusittu ja päivitetty. Se on 3 uutta, queen size-vuoteet ja vuodesohva, joten voi nukkua vähintään 7 henkilöä. Se on parketit, graniittitasoilla, kaakeloitu kylpyhuone, pesukone / kuivausrumpu yksikkö, poreamme, yksityinen autokatos pysäköinti ja nopea internetyhteys.

Keittiö on hyvin varusteltu ja on uusia laitteita (ruostumaton teräs jääkaappi / pakastin, uuni / liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kaksi kahvinkeittimet, kattilat ja pannut, monet keittiövälineet ja astiat.

Tärkein kylpy on poreamme / suihku ja kylpyhuoneessa on kulkea suihku. Jokaisessa kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja kiharrin. Myös silitysrauta ja lauta saatavilla. Uusi pesukone ja kuivausrumpu ovat myös yksikössä.

Omaisuus on kauniisti maisemoitu, ja asunto on ilmastointi ja kosteuden valvonta, nopea internetyhteys. On paljon lakanat ja pyyhkeet. On kaksi polkupyörää sekä tennismailat, rantapyyhkeet ja tuolit.

Jälleen kaikki tarvittavat onnistuneen, rentouttavaa lomaa.
Paikka Lake Worth, FL
Yhteystieto Roger Mattila
Email roger.mattila@gmail.com
Jätetty 4/10/2017 12:08:16 PM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot