Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, tammikuu 16, 2019


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Ilmari ja Ilmo! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
HAKEMAA ILMAINEN ASUNNON ARVIO JA 2%:N LISTAUS....
Kuvaus TULKAA MAANANTAINA 12:STA MAALISKUUTA TOIMISTOMME 2.00PM - 6.00PM JA SAATTE ILMAISEN KIRJALLISEN ASUNTONNE TÄMÄN PÄIVÄN ARVIO RAPORTIN JA LISÄKSI VAIN 2%:N LISTAUSPALKKION*.

NYT ON HYVÄ AIKA MYYDÄ FLORIDAN ASUNTO!

ME LISTAAMME ASUNTONNE 2%:N LISTAUSPALKKIOLLA KIINTEISTÖVÄLITTÄJIEN MLS SYSTEEMIIN*

NYT SAATTE TÄYDEN MLS LISTAUSPALVELUN HALVEMMALLA!

LISÄKSI SAATTE ILMAISEN MAAILMANLAAJUISEN INTERNET JA SOSIAALIMEDIA MAINONNAN.

YLI 90% ASUNNON OSTAJISTA ALOITTAA ASUNNON ETSIMISEN INTERNETISTÄ. SIKSI ON ERITTÄIN TÄRKEÄTÄ SAADA ASUNTO NÄKYMÄÄN INTERNETISSÄ MLS LISTAUKSEN LISÄKSI.

MEIDÄN SIVUMME OVAT OLEET TODELLA HYVIN ESILLÄ INTERNETISSÄ JO TOISTAKYMMENTÄ VUOTTA.

MEILLÄ ON AINA ALAN VIIMEISIN LISTAUKSIEN ESITTELY TEKNIIKKA JA SIKSI MYYMMEKIN USEIN ITSE LISTAUKSEMME. SIVUILLAMME ON MM. UUSI PIXEL SYSTEEMI, JOKA SEURAA OSTAJIA INTERNETISSÄ JA TARJOAA LISTAUKSIAMME ERILAISILLA INTERNET MAINOKSILLA YMPÄRI MAAILMAA. NÄIN PYSTYMME MYYMÄÄN ASUNTONNE NOPEAMMIN.

USEAT VÄLITTÄJÄT LISTAAVAT ASUNTONNE VAIN KIINTEISTÖVÄLITTÄJIEN MLS SYSTEEMIIN JA JÄÄVÄT ODOTTAMAAN, JOS JOKU MUU MYISI ASUNNON.

USEILLA VÄLITTÄJILLE EI OLE RIITTÄVIÄ VAROJA JA KOKEMUSTA, KUINKA MAINOSTAA INTERNETISSÄ YMPÄRI MAAILMAA. ME LISTAAMME ASUNTONNE ILMAISEKSI MYÖS PARHAILLE KIINTEISTÖKAUPAN MEGA SIVUILLE KUTEN: REALTOR.COM. ZILLOW, TRULIA, PALM BEACH POST, SOUTH FLORIDA PROPERTY MATCH, PROXIO INTERNATIONAL, BING, YAHOO REAL ESTATE, FACEBOOK REAL ESTATE, INSTAGRAM, LINKEDIN… JA TUHANSILLE ERI SIVUILLE INTERNETTIIN.

MEIDÄN OMAT NETTISIVUMME OVAT MYÖS ALUEEMME YKKÖSENÄ GOOGLE:SSA. GOOGLE:N YKKÖSSIVULLA OLEMINEN TAKAA TEILLE, ETTÄ MAHDOLLISIMMAN MONI OSTAJA NÄKEE ASUNTONNE MAINOKSEN JA NÄIN ASUNTONNE MYYDÄÄN NOPEAMMIN.

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL ON PALM BEACH:IN, FT LAUDERDALE:N JA MIAMI:N KIINTEISTÖVÄLITTÄJIEN YHDISTYKSEN JÄSENLIIKE JA NÄIN ASUNTONNE MLS LISTAUS TULEE NÄKYMÄÄN JUPITERISTA MIAMIIN JA KYMMENET TUHANNET ETELÄ FLORIDAN KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄT VOIVAT MYYDÄ ASUNTOANNE.

TÄMÄN KAIKEN LISÄKSI VOITTE NYT MYÖS SÄÄSTÄÄ VÄLITYSPALKKIOSSA! Normaalisti asunnonmyyntipakkio on 6%, josta 3% menee listausfirmalle ja toinen 3% myyjäfirmalle, joka löytää ostajan.

Kun listaatte asuntonne myyntiin Home Max Realty International:in kassa, niin säästätte huomattavasti asunnon myyntipalkkiossa. Kokonaispalkkio on vain 4.5%!!! 2% listauksesta ja 2.5% välitysfirmalle, joka löytää ostaja.

Verrattuna normaaliin 6% palkkioon verrattuna voitte säästä todella paljon, kun listaatte asuntonne Home Max Realty International:in kanssa.

MEILLÄ ON YLI 20:EN VUODEN KOKEMUS, KUINKA TOIMIA ULKOLAISTEN OSTAJIEN JA MYYJIEN KANSSA JA SIKSI MEILLÄ KAUPAT HOITUVAT NOPEASTI JA HELPOSTI.

MEILLÄ ON MYÖS ALAN TEHOKKAIN JA TARKIN ASUNNON ARVIONTISYSTEEMI, JOTA KÄYTTÄEN PYSTYMME ARVIOMAAN ASUNTONNE TARKAN HINNAN JA NÄIN PYSTYMME LISTAAMAAN ASUNTONNE PARHAALLA MAHDOLLISELLA HINNALLA JA NÄIN MYYMÄÄN ASUNTONNE NOPEASTI.

JUURI NYT ON EHKÄ PARAS AIKA VUOSIIN MYYDÄ FLORIDAN ASUNTO JA KOTIUTTAA DOLLARIT SUOMEEN. ASUNTOJEN HINNAT OVAT NOUSSEET JA EURO ON LÄHEMPÄNÄ DOLLARIN KURSSIA, KUN SE OLLUT LÄHES 10:EN VUOTEEN.

ME PIDÄMME HUOLEN, ETTÄ ASUNTONNE MYYNTI HOITUU TEHOKKAASTI JA KAIKKIEN LAKIEN MUKAAN JURISTIMME JA KIRJANPITÄJÄMME OVAT MYÖS ERIKOISTUNEET ULKOLAISTEN MYYJIEN 15%:N FIRPTA PIDÄTYKSEN. HE OVAT PYSTYNEET LÄHES AINA VÄLTTÄMÄÄN LAILLISESTI PIDÄTYKSEN. FIRPTA LAISSA ON USEITA “PORSAANREIKIÄ” JOTKA VAIN HARVAT TIETÄVÄT. TÄSTÄKIN SYYSTÄ VOITTE SAADA HUOMATTAVASTI ENEMMÄN KÄTEISTÄ CLOSINGISSA, KUN TOIMITTE KOKENEIDEN HOME MAX REALTY INTERNATIONAL KIINTEISTÖKAUPAN AMMATTILAISTEN KANSSA.

LISÄÄ SIVULLAMME: WWW.FLORIDANASUNTOMYYNTIIN.COM

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
934 SOUTH DIXIE HWY LANTANA FLORIDA 33462 USA

PUHELIN SUOMEKSI: 1-561-540-8122 TAI WHATSAPP: +1-561-586-1268

WWW.ASUNTOFLORIDASTA.COM
Paikka JUPITER - PALM BEACH - FT LAUDERDALE - MAIMI
Yhteystieto HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Email homemax@comcast.net
Jätetty 3/10/2018 11:00:30 PM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot