Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, heinäkuu 17, 2019


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Ossi ja Ossian! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta huoneistoissa
Kuvaus Vuokraamme kauniin, täysin kalustetun 2 makuuhuonetta ja 2 huonen huoneiston toisessa / ylimmässä kerroksessa lähellä Lake Worthin keskustaa. Tämä huoneisto sijaitsee kaikkein halutuimmalla alueella lähellä Intracoastalia ja Bryant Parkiaa. Lake Worth Beach sijaitsee sillan toisella puolella. Huoneisto turhaan lyhyen kohdalle, mm. Starbucksista ja kaupoista. Huoneisto sen iltaan uusissa ja päivitettyissä. Siinä on parkettilattia, graniittiset työtasot, kaakeloitu kylpyhuone, pesukone / kuivausrumpu yksikkö, poreamme, yksityinen autopaikka, pysäköinti ja nopea internetyhteys. Kaikki tulokset asiat onnistuneelle, rentouttavalle lomalle. Pyydä levyn ja lisää.


Keittiö on hyvin varusteltu ja sisältö on uudet vaatteet. Ruostumaton terästä olevat jääkaappi / pakastin, uuni / liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kaksi kahvinkeitintä, astioita ja pannuja, monia ruoanlaittovälineitä ja astioita.

Pääkylpissä on kylpyamme / vauhti ja isossa kylpyhuoneessa. Jokainen kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja kiharrin. Siellä on myös silitysrauta ja -lauta.

Kiinteistö on kauniisti maisemoitu ja huoneistossa ilmastointi ja kosteuden säätö. Lakanoita ja pyyhkeitä on saatavilla. Ei kaksi polkupyörää, tennismailat, rantapyyhkeet ja rantatuoleja.

Jälleen; kaikki tulokset asiat onnistuneelle, rentouttavalle lomalle.

Paikka Lake Worth, Florida
Yhteystieto Roger Mattila
1-763-227-0192
Email roger.mattila@gmail.com
Jätetty 1/8/2019 12:49:10 PM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot