Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, huhtikuu 26, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Terttu ja Teresa! booked.net booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Muut palvelut

Tarvitaan putkimiestä

Kuvaus: Hei! Ehtiikö joku pikaisesti tekemään vessan putkitöitä? Puh. 561-396-9061
Paikka: Boynton Beach Email: tuula.raukola@gmail.com
 

Tanssin opetusta

Kuvaus: Opetan 30-vuoden kilpatanssiuran kokemuksella sinut ja parisi tanssimaan. Olen tanssinut Suomessa kilpaa Champion luokassa latilaisissa ja vakiotansseissa. Oletteko menossa naimisiin ja häävalssi ei vielä luonnistu, otapa yhteyttä, opetan teidät tanssimaan oikein ja tyylikkäästi. Opetan myös seuraavat tanssit: Hidas valssi, tango, foxtrot, samba, jive, cha-cha, rumba, Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tarkemmin. Pidän myös jatkossa ryhmätunteja, ilmoitan niistä kevään aikana tarkemmin.
Paikka: Lantana Email: datance@datance.com
 

Tietokoneiden asennukset ja korjaukset

Kuvaus: Palvelut yksityisille ja yrityksille edulisesti. PC-korjaukset Asennukset(ohjelmistot, varmuuskopiot jne.) Opastukset koneiden ja laitteiden käyttöön WIFI asennukset Uusien laitteiden myynti WINDOWS palvelinympäristön asennukset ja tuki Tietotekniikan palvelut.. Etätuki käytettävissä, noudan laitteet suoraan kotoa ja toimistostanne. Onko yrityksellänne käytössä toimimaton ERP (toiminnanohjausjärjestelmä) vai eikö ollenkaan? Kysy neuvoa, osaan neuvoa niiden valinnassa. Teen yrityksille täydellisen IT-kartoituksen ammattitaidolla, jonka tuloksena voidaan arvioida nykyjärjestelmine toimivuus ja mahdollinen uusimisen tarve. Kartoitus kattaa ohjelmistot, verkot, tietokoneet yms. Palvelut kauttani Suomeksi ja Englanniksi. Soita ja pyydä tarjous. Kartoitetaan yhdessä tilanne ja laitetaan järjestelmät kuntoon. Olen tietotekniikan insinööri koulutukseltani ja toiminut vuosia järjestelmäasiantuntijana, kaikki asennukset ja palvelut saatte luotettavasti ja takuulla.
Paikka: Lantana Email: datance@datance.com
 

Tietokoneet kuntoon

Kuvaus: Tilaa kauttani kotitietokoneiden perustarkastus, laitan koneet toimimaan luotettavammin. Perustarkastus Virustorjunnat kuntoon Nettiyhteyden tarkastus Samalla annan opastusta muiden älylaitteiden käyttöön ja niiden hyödyntämiseen WIFI verkoissa. Tabletit, kännykät jne. Teen koneiden tarkastukset kotonanne ja tarvittaessa korjaan laitteet tai tilalle hankin uudet, paikalleen laitettuna.
Paikka: Lantana Email: datance@datance.com
 

ANNECHEF LIHAPIIRAKAT PUISTOSSA

Kuvaus: Anne Kettusen maailman kuulut lihapiirakat ostettavissa Midnight Sun Festivaaleilla POLAR BAKERYN osastolta. - Nakilla tai ilman - Tule ja nauti perinteisesta SUOMALAISESTA festivaaliherkusta!
Paikka: Midnight Sun Festival - Bryant Par, Lake Worth
 

Tietokone - ja verkkoapua tarjolla.

Kuvaus: ATK tukea tarjolla yksityisille ja yrityksille ammattitaidolla. Tarvitsetko luotettavaa ja nopeaa apua tietokone tai verkko-ongelmiin? Kauttani saatte täydellisen palvelun, asennuksista ylläpitoon. Kauttani myös kaikki laitteet paikalleen laitettuna. Toimitan entiset laitteet kierrätykseen halutessanne. Myös varmuuskopioinnit ja ohjelmistojen asennukset. Olen tietotekniikan insinööri koulutukseltani ja toiminut vuosia verkkojen ja tietokoneiden parissa. Olen myös erikoistunut toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP/CRM) sekä toiminut tietojärjestelmäasiantuntijana vuosia Suomessa. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla ja sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan tilanne. Phone 561-777-4900
Paikka: West Palm Beach Name: Jarmo Halmetoja 561-777-4900
Email: datance@datance.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot