Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Perjantai, helmikuu 23, 2018 USAsuomeksi Omat Blogit

 

Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Aslak!    Laheta tama sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi
KK Car yhti�t, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida

Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

Hypo Luxo, iso 2 h asunto

Kuvaus: Vuokrattavana kahden huoneen asunto 82 m2 laadukkaassa taloyhtiössä ,YACHT CLUB WAY. Asunto on kalustettuna, Täysin varusteltu keittiö, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, tv, parkkipaikka, fifi. Kaksi allasaluetta porealtaineen, kuntosali, Club house, internet huone, venesatama. Asunto on vapaa 20.03. 2018 - 09.04.2018 Pyyda kuvia ja lisätietoja maililla.
Paikka: Lake Worth Email: pilvelohkuja@gmail.com
 

Asunto

Kuvaus: Vuokrataan siistikuntoinen asunto lyhyt tai pidempiaikaiseen käyttöön. Moorings At Lantana 804 E Windward Way #222, Lantana, FL 33462 1 MH ja 1 kylpyhuone eli max 2 aikuista ja 2 lasta Olen paikalla 1.3-18 asti + 358 500 515330 + 1 786 390-6932 Harri.tenhu@gmail.com
Paikka: Kaunianen Email: Harri.tenhu@virtanen-tenhu.fi
 

VUOKRATTAVANA ASUNTO WEST PALM BEACH KESKUSTA

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana laadukas studio asunto West Palm Beachin keskustassa.Asunnosta on kävelymatka cityplacelle. Asunto sijaitsee 14 kerroksessa ja parvekkeelta on hieno näköala. Taloyhtiöllä on upea allasalue,kuntosali ja klubihuone 6 kerroksessa. Asuntoon kuuluu parkkipaikka lukitussa parkkihallissa. Asuntoon mahtuu majoittumaan 2 mutta vieraspatjan kanssa 4 henkeä. Pyydä lisätietoja ja kuvia sähköpostilla. Televisiosta näkyy tuhansia tv kanavia mukaanlukien suomen tv-kanavat.Nopea internet. Vapaana huhtikuun alusta.
Paikka: West Palm Beach Email: asunto312@gmail.com
 

Hieno 2mh huoneisto hyvällä paikalla, Lake Worth

Kuvaus: Meillä on hieno läpitalon huoneisto Intracoastalin rannalla, jota tarjoamme vuokrattavaksi. Tällä hetkellä se on vapaana 23.4.-5.10.2018. Huoneistossa on 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa on oma kylpyhuone, keittiö, valoisa ja avara olohuone, jossa on ruokailutila ja oleskelutila. Olohuoneesta on käynti katetulle isolle parvekkeelle. Parvekkeelta on näkymä hyvin hoidetulle istutuksia sisältävälle pihalle. Keittiössä on täydellinen varustus ja astiasto 6 hengelle. Huoneisto on täysin kalustettu ja hyvin varusteltu mm. liinavaatteilla, pyyhkeillä ja langattomalla internetyhteydellä. Käytössänne on myös 2 polkupyörää, 2 golfbagiä, 4 tennismailaa ja 4 kevyttä rantatuolia. Yhtiöllä on oma ranta intracoastalilla, klubitalo, jossa on mm. biljardipöytä, pingispöytä ja jääkiekkopeli. Lämmitetty uima-allas ja allasalueella on lepotuolit. Yhtiöllä on myös kaksi grillialuetta, toinen uima-altaan vierellä ja toinen rannassa. Vuokrataan lyhyemmiksikin ajanjaksoiksi, mutta mielellään pitemmäksi ajaksi edullisesti.
Paikka: Lake Worth Email: l.k.pkpky@gmail.com
 

Vuokrattavana hyvin varusteltu omakotitalo

Kuvaus: 2012 valmistunut omakotitalo vuokrattavana kaikilla mukavuuksilla Port St Luciessa (3mh+ 2kh + oh+ k+katettu patio/grillikatos, ilmastoitua tilaa 160 m2). Paikka sijaitsee Orlandon ja Miamin puolivälissä, 20 min ajomatka Atlantin rantaan, 40 min West Palm Beachiin. Taloyhtiöllä on oma uima-allas. Kauppakeskus 15 min kävelymatkan päässä, lähistöllä runsaasti golf kenttiä. Tradition/Port St Lucie (www.traditionfl.com; https://www.youtube.com/watch?v=_WYF76am6e4)
Paikka: Tradition/Port St Lucie Email: sportcapoy@gmail.com
 

Vuokrattavana loma-asunto Lantanassa.

Kuvaus: Vuokrattavana noin 100m2, 2mh, 2wc Hidden Harbour taloyhtiöstä. Asunnon kuvat katsottavissa www.hiddenharbour.info Tällä hetkellä vapaana 29.03-20.04 ja 09.05.2018-31.10.2018. Asunnosta löytyy ilmastointi, nettiyhteys,TV, keittiö ja ruokailuvälineet, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, runsaasti liinavaatteita ja pyyhkeitä, pesukone ja kuivausrumpu sekä lasten/aikuisten ranta ja pelivälineitä. Asunto 4 kerroksessa, parvekkeelta näkymä etelään altaalle ja välivedelle. Autopaikka asunnon lähellä aidatulla pihalla. Taloyhtiöllä uima-allas, tenniskenttiä ja autonpesupaikka. Tiedustelut ja varaukset Andy_Juhan@hotmail.com / 044-988 3334.
Email: Andy_Juhan@hotmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot