Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Lauantai, maaliskuu 25, 2017 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Aija!    Laheta tama sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi
KK Car yhti�t, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida

Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

HYPO LUXO

Kuvaus: Hypo Luxo, iso 2 h asunto Vuokrattavana kahden huoneen asunto 82 m2 laadukkaassa taloyhtiössä ,YACHT CLUB WAY. Asunto on kalustettuna, Täysin varusteltu keittiö, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, tv, parkkipaikka, fifi. Kaksi allasaluetta porealtaineen, kuntosali, Club house, internet huone, venesatama. Asunto on vapaa 01.04.2017 - 30.10.2017. Pyyda kuvia ja lisätietoja maililla.
Paikka: Lake Worth Email: pilvelohkuja@gmail.com
 

VUOKRATTAVANA KALUSTETTU 2MH+OH+K RIVITALOASUNTO

Kuvaus: Viihtyisä pieni rivitaloyhteisö uima-altaalla jossa yli puolet suomalaisia. Palvelut ja kaupat lähellä, Intracostalin rantaan 5 min. kävelymatka. Autolla suomi talolle 5 min. Asunto on siisti ja hyvin varusteltu. VAPAATA 7.4.17 ALKAEN. Katso kuvat: www.nettimarkkina.com Kohteen id: 1378010
Paikka: Boynton Beach, Florida Email: emp-combine@co.inet.fi
 

Asunto West Palm Beachin keskustassa...

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana asunto West Palm Beachin keskustasta.Asunnosta on kävelymatka cityplacelle. Asunto sijaitsee 14 kerroksessa ja parvekkeelta on panoraamanäköalat järvelle,lentokentälle,merelle ja West Palm Beachin keskustan alueelle. Taloyhtiöllä on hienot allasalueet, kuntosali ja klubihuone 6 kerroksessa. Asuntoon kuuluu parkkipaikka lukitussa parkkihallissa. Asuntoon mahtuu majoittumaan 2-4 henkeä. Pyydä lisätietoja ja kuvia sähköpostilla. Televisiosta näkyy tuhansia tv kanavia. myös nopea wifi löytyy.
Paikka: West Palm Beach Email: asunto312@gmail.com
 

Autoja vuokrattavana edullisesti...

Kuvaus: Tarvitsetko autoa vuokralle lomasi ajaksi? Meiltä löytyy autot lyhyt tai pitkäaikaiseen vuokraukseen edullisesti. Navigaattori tai lastenistuin käyttöön veloituksetta. ota yhteyttä nettisivumme varaustiedustelun kautta tai suoraan sähköpostilla ja kysy tarjousta. www.alfacarrentals.com tai info@alfacarrentals.com Myös lentokenttäkyydit onnistuvat halutessasi.
Paikka: Lake Worth
 

Huoneisto lyhytaikaiseen käyttöön

Kuvaus: Vuokraamme luhtitalon 2/2 krs sijaitsevaa 102 m2 asuntoamme lyhytaikaiseen käyttöön suomalaisille. Asunnossa 2 mh, 2 kph, keittiö, avara ruokailutila-olohuone ja terassi. Vapaana 26.4.-29.5. ja 12.6. eteenpäin. Asunto on hyvin varusteltu, mm. ilmastointi, langaton internet, kaapeli-TV, pyykinpesu-, kuivaus- ja tiskikoneet, keittiötarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Talo sijaitsee kauniilla, hyvin hoidetulla ja turvallisella alueella, jonne kuljetaan vartioidun portin kautta. Asukkaiden käytössä on taloyhtiön uima-allas ja vapaa pysäköinti. Tämä on ollut pidetty ja menee nopeasti, kysy jo talveksi 2017 - 2018!
Paikka: Boynton Beach, Palm Beach County Email: tuula.raukola@gmail.com
 

Vuokrattavana The Edge Luxury Condo-West Palm Beac

Kuvaus: Vuokrattavana pidempiaikaiseen vuokraukseen 1.5 alkaen Edgessä kalusteetu 90m2 asunto. 1mh+olohuone+keittiö+tilava kypyhuone,oma parveke länteen ClearLakelle sekä oma numeroitu autopaikka autotallista. Asunto on kalustettu,pyykinpesukone,kuivausrumpu,langaton internet,cabletv. Kysy lisää! Kuvia sekä lisätietoja taloyhtiön sivuilta: http://www.theedgewestpalm.com
Paikka: West Palm Beach Email: kivilaakso65@gmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot