Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Sunnuntai, kesäkuu 25, 2017 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Uuno!    Laheta tama sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi
KK Car yhti�t, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida

Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

100m2 Condo West Palm Beachissä

Kuvaus: Vuokralle tarjotaan hyväkuntoinen, Condo 2mh, 2 kylpyhuonetta, olohuone, avokeittiö, parveke ja patio järvelle. N. 100m2. Toinen makuunhuone ja kylpyhuone sijaitsevat toisessa kerroksessa. Täysin kalustettu ja hyvin varusteltu. Alueella suuri uima-allas, poreallas, tenniskenttiä ja pieni kuntosali. Hyvien kauppojen ja palveluiden lähellä. Lähellä Palm Beachin outlet keskittymää. Merenrantaan n.15min ajo. Minimi vuokra-aika 1kk.
Paikka: West Palm Beach Email: violamax@hotmail.fi
 

LOMALLE Floridaan!

Kuvaus: Etsitko kotimajoitusta? Vuokrattavana huone omakotitalossa Lantanassa,rauhallinen sijainti,kanavan varrella,langaton nettiyhteys,oma TV ja kylpyhuone, voit vapaasti kayttaa talon keittiota, alueella kaksi uima-allasta.Ota yhteytta puh:(561)531-6172 tai e-mail helmrni@bellsouth.net
Paikka: Lantana Email: helmrni@bellsouth.net
 

Vuokrattavana laadukas 2mh asunto Lantana Moorings

Kuvaus: Vuokraamme 2mh asuntomme laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan rannassa, laadukas kuntosali, sauna, lukittu parkkihalli, valet parking, kauniit ulkoalueet, jne. Asunnossa aivan kaikki onnistuneeseen lomailuun vaadittava: Wifi, kaksi televisiota, langaton tulostin,navigattori autoon,astiat, lakanat, pyyhkeet, pesukoneet pyykille ja astioille, kuivausrumpu, keskusilmastointi,jne. Kysy kuvia ja lisätietoja! Vapaana vielä 3.6-30.6 ja 30.8-15.10 ja 30.11 jälkeen.
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

Huone omakotitalossa

Kuvaus: Vuokrattavana huone omakotitalossa Lantanassa,rauhallisella ja turvallisella alueella. Oma kylpyhuone,TV,langaton nettiyhteys,voit vapaasti kayttaa talon keittiota. Alueella kaksi uima-allasta,hyvat yhteydet!Tiedustelut puh.(561)531-6172
Paikka: Lantana Florida Email: helmrni@bellsouth.net
 

Vuokra-asunto lyhytaikaiseen käyttöön

Kuvaus: Vuokrattavana kaunis ja hyväkuntoinen asunto lyhytaikaiseen käyttöön suomalaisille (max. 30 vrk). Asunnossa 2 mh, 2 kph, keittiö, avara ruokailutila-olohuone ja terassi, yht. 102 m2. Asunto on kalustettu v. 2014 ja hyvin varusteltu, mm. ilmastointi, 100 Mbps internet, wi-fi, kaapeli-TV (200 kanavaa), pyykinpesu-, kuivaus- ja tiskikoneet, keittiötarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Talo sijaitsee kauniilla, hyvin hoidetulla ja turvallisella alueella, jonne kuljetaan vartioidun portin kautta. Asukkaiden käytössä on taloyhtiön uima-allas ja vapaa pysäköinti. Tämä on ollut pidetty ja menee nopeasti, kysy jo talvelle 2017 - 2018! Vapaana joitakin viikkoja kesä-lokakuussa ja marraskuusta eteenpäin useampia.
Paikka: Boynton Beach, Palm Beach County Email: tuula.raukola@gmail.com
 

Tarjolla 100m2 Boynton Beach

Kuvaus: Vuokralle tarjotaan 2mh, 2wc, oh, bk, rt ja iso parveke, yhteensä noin 100m2. Täysin kalustettu ja hyvin varusteltu neljälle, tilapäisesti kuudelle. Yhtiöllä lämmitetty uima-allas, tenniskenttä ja Fitness room. Sijainti kanavan rannalla hyvien kauppojen ja palveluiden lähellä. Merenrantaan 5 min ajo, hyvä golftarjonta alueella. Yhtiö suosii pitkiä, min 1kk vuokrauksia Kesällä halvempi vuokra! Ota rohkeasti yhteyttä!
Paikka: Boynton Beach
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot