Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, huhtikuu 26, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Terttu ja Teresa! booked.net booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

Tästä kesällä edullisesti asunto Lantanassa.

Kuvaus: Vuokrattavana noin 100m2, 2mh, 2wc Hidden Harbour taloyhtiöstä. Asunnon kuvat katsottavissa www.hiddenharbour.info Tällä hetkellä vapaana 10.05.2018-31.10.2018. Vuokrataan viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Asunnosta löytyy ilmastointi, nettiyhteys,TV, keittiö ja ruokailuvälineet, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, runsaasti liinavaatteita ja pyyhkeitä, pesukone ja kuivausrumpu sekä lasten/aikuisten ranta ja pelivälineitä. Asunto 4 kerroksessa, parvekkeelta näkymä etelään altaalle ja välivedelle. Autopaikka asunnon lähellä aidatulla pihalla. Taloyhtiöllä uima-allas, tenniskenttiä ja autonpesupaikka. Tiedustelut ja varaukset Andy_Juhan@hotmail.com / 044-988 3334.
Paikka: Lantana Email: Andy_juhan@hotmail.com
 

Vuokrattavana asunto Lake Worthissa

Kuvaus: Vuokrattavana erillinen asunto omakotitalon yhteydessä Lake Worthissa. Vapautuu 5/1/2018. Mahdollisuus valita joko studio tai 1 mh, 1.5kh, olohuone, keittiö. Viihtyisä piha, hyvät kulkuyhteydet. Mieluiten pitempiaikainen vuokraus. Lisätiedot ja yhteydenotot puhelimitse 561-602-6859.
Paikka: Lake Worth Email: saararipatti@me.com
 

Vuokrattavana 2mh asunto Moorings Lantana

Kuvaus: Vuokraamme 2mh asuntomme laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan Intracoastalin rannassa, laadukas kuntosali, lukittu parkkihalli, valet parking, kauniit ulkoalueet, jne. Kysy kuvia ja lisätietoja! Vapaana sekä 23.4-8.5 5.6-14.7 sekä 27.7-22.12 sekä 8.1.2019 eteenpäin.
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

Asunto West Palm Beachiltä

Kuvaus: 2mh, 2kh, olohuone, avokeittiö, patio järvelle, parveke. Uima-allas, pore-allas, tenniskentät ja kuntosali. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Vartioitu ja aidattu alue. Minimi vuokra-aika 1kk.
Paikka: West Palm Beach Email: anu.i@hotmail.com
 

Vuokrattavana 1mh asunto Cityplace West Palm Beach

Kuvaus: Nyt olisi vuokrattavana juuri ostettu asunto Cityplacen ytimestä,suoraan ulko-ovesta ravintoloihin,kauppoihin,komediaklubille tai vaikka elokuviin. Vuodesohvan kanssa asunto majoittaa 4 henkeä. Hieno näköala Okeechopee Bulevardille. Taloyhtiöllä uima-allas,poreallas,kuntosali,internet/tietokonehuone. Asunnossa wifi internet,myös tuhansia tv kanavia myös suomen tv kanavat.Oma parkkipaikka parkkihallista vaikkakin täällä pärjäät ilman autoa.Vuokrattavissa heti 9.huhtikuuta jälkeen kun saamme viimeisetkin huonekalut.
Paikka: West Palm Beach Email: asunto312@gmail.com
 

Vuokrattavana studio asunto West Palm Beach

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana laadukas studio asunto West Palm Beachin keskustassa.Asunnosta on kävelymatka Cityplacelle. Asunto sijaitsee 14 kerroksessa ja parvekkeelta on hieno näköala. Taloyhtiöllä on upea allasalue,kuntosali ja klubihuone 6 kerroksessa. Asuntoon kuuluu parkkipaikka lukitussa parkkihallissa. Asuntoon mahtuu majoittumaan 2 mutta vieraspatjan kanssa 4 henkeä. Pyydä lisätietoja ja kuvia sähköpostilla. Televisiosta näkyy tuhansia tv kanavia mukaanlukien suomen tv-kanavat. Vapaana 10.4-13.5.2018 ja 29.6-12.11.2018 ja 3.12.2018 eteenpäin.
Paikka: West Palm Beach Email: asunto312@gmail.
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot