Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, heinäkuu 18, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Riikka! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

VUOKRATTAVANA STUDIO ASUNTO WEST PALM BEACH

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana upea studio asunto West Palm Beachin keskustan tuntumassa.Asunnosta on kävelymatka cityplacelle. Asunto sijaitsee 14 kerroksessa ja parvekkeelta on hieno näköala. Taloyhtiöllä on upea allasalue,kuntosali ja klubihuone 6 kerroksessa. Asuntoon kuuluu parkkipaikka lukitussa parkkihallissa. Asuntoon mahtuu majoittumaan 2 mutta vieraspatjan kanssa 4 henkeä. Pyydä lisätietoja ja kuvia sähköpostilla. Televisiosta näkyy tuhansia tv kanavia mukaanlukien suomen tv-kanavat. Vapaana 1.7-11.11 ja 4.12-28.2.2019 sekä 31.3.2019 eteenpäin.
Paikka: West Palm Beach Email: asunto312@gmail.com
 

VUOKRATTAVANA 1MH ASUNTO CITYPLACE WEST PALM BEACH

Kuvaus: Nyt olisi vuokrattavana laadukas asunto keskeltä Cityplacea,suoraan ulko-ovesta ravintoloihin,kauppoihin,komediaklubille tai vaikka elokuviin. Vuodesohvan kanssa asunto majoittaa 4 henkeä. Hieno näköala Okeechobee Bulevardille. Taloyhtiöllä uima-allas,poreallas,kuntosali,internet/tietokonehuone. Asunnossa wifi internet,tuhansia tv kanavia sekä myös suomen tv kanavat.Oma parkkipaikka parkkihallista vaikkakin täällä pärjäät ilman autoa.Vuokrattavissa 29.7-23.9 ja 14.10-11.12 1.2-14.2 ja 31.3.2019 jälkeen.
Paikka: West Palm Beach Email: asunto312@gmail.com
 

VUOKRATTAVANA 2MH LAADUKAS ASUNTO LANTANASSA.

Kuvaus: Vuokraamme 2mh asuntomme laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan Intracoastalin rannassa, laadukas kuntosali, lukittu parkkihalli, valet parking, kauniit ulkoalueet, jne. Vapaana 28.6-18.9 ja 28.7-18.9 ja 1.11-21.12 ja 10.2-16.2.2019 ja 9.3.2019 jälkeen. Kysy lisätietoja ja kuvia sähköpostilla.
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

Vuokrattavana asunto West Palm Beachilta

Kuvaus: Vuokrattavana korkeatasoinen rivitaloasunto West Palm Beachilta. Kolme makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö sekä terassi. Asunto on kaksi kerroksinen. Vuokraan sisältyy tenniskentät, kuntosali sekä uima-allas. Asunto sijaitsee rauhallisella alueella ja alue on vartioitu 24/7. Asunnolta noin 10 minuutin ajomatka rannalle sekä ostoksille. Hinta 98e/vrk. Kysy lisätietoja, Henri Ketola, henri_ketola@hotmail.com
Paikka: West Palm Beach Email: henri_ketola@hotmail.com
 

Vuokrattavana 550 Okeechobee Blvd, West Palm Beach

Kuvaus: Vuokrattavana korkeatasoinen hyvin varustettu asunto West Palm Beachin keskustassa. 2 makuuhuonetta joissa omat kylpyhuoneet, työhuone jossa vuodesohva, olohuone, keittiö, ruokatila, isoparveke. Asuntoon kuuluu autopaikka talon parkkihallissa. Talossa ympärivuorokautinen päivystys ja valetpalvelu, iso uimallas ja poreallas, kuntosali, klubihuone, sauna. Cityplacen ravintolat, baarit, elokuvateatterit ja Kravis Centerin teatterit kävelyetäisyydellä. Tiedustelut hultin@bluewin.ch.
Email: hultin@bluewin.ch
 

Vuokrattavana huoneisto lyhytaikaiseen käyttöön

Kuvaus: Vuokrattavana Boynton Beachillä kaunis ja hyväkuntoinen huoneisto lyhytaikaiseen käyttöön (max 30 vrk) suomalaisille. Asunnossa 2 mh, 2 kph, keittiö, avara ruokailutila-olohuone ja terassi, yht. 102 m2. Asunto on kalustettu v. 2014 ja hyvin varusteltu, mm. ilmastointi, 100 Mbps internet, wi-fi, kaapeli-TV, pyykinpesu-, kuivaus- ja tiskikoneet, keittiötarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Talo sijaitsee kauniilla ja hyvin hoidetulla alueella, jonne kuljetaan vartioidun portin kautta. Asukkaiden käytössä on taloyhtiön uima-allas ja vapaa pysäköinti. Vapaita viikkoja elo-lokakuussa sekä joulu-huhtikuussa. Tämä on ollut tykätty!
Paikka: Boynton Beach, Palm Beach County Email: tuula.raukola@gmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot