banner2
Atlantis
katso kuvat
Atlantis Country Club
katso kuvat
Delray Beach
katso kuvat
Hypolyxo Sea Front
katso kuvat
Lake Worth - Lago Lucerne
katso kuvat

Tällä hetkellä Etelä-Floridassa on tarjolla 7 eri huvilaa:  Atlantis Muirfield, Atlantis Country Club, Delray Beach, Hypoluxo Sea  Front, Lake Clarke Garden I ja II sekä Lago Lucerne

Atlantis Muirfield

Atlantis Muirfield on 285 m2:n omakotitalo 9 + 2 hengelle. Sauna, puutarha ja uima-allas.Vastikään remontoitu. 5 makuuhuonetta, 3 wc:tä ja poreallas. Täydellinen keittiö ja ulkogrilli. Kaikissa huoneissa on marmorilattiat. Kynnykset ovat matalia (huomioitu rollaattorit ymv.). Pihalla on katettu terassi ja oma lapsiystävällinen uima-allas syvyydeltään 0,6 - 2,5 m. Kahden auton talli. Muu varustus: koottava lastensänky ja syöttötuoli.
HUOM! Neljä golfbägiä mailoineen, tenniskenttä lähellä, mailat talossa.

 Suuri  uima-allas. Lake Worthista n. 3 mailia länteen.  Sopii kahdelle  perheelle. Aluevalvonta.

Atlantis Country Club

Atlantis Country Club on 270 m2:n omakotitalo 9 hengelle, 4 makuuhuonetta. Suuri uima-allas. Samalla alueella, noin 1 kilometrin päässä Atlantis Muirfieldistä. Puutarha. Lake Worthista n. 3 mailia länteen.Sopii kahdelle perheelle. Aluevalvonta.

Delray Beach

Kahdessa tasossa 650 m2 korkeatasoista asumistilaa. Intracostal Waterwayn varrella, omalla vartioidulla alueella. 5 makuuhuonetta, täydellinen keittiö, baari, kuntosali, tv-huone, biljardihuone, uima-allas, kesäkeittiö. 3 venepaikkaa ja iso autotalli. Terasseja. Neljä wc:tä suihkuineen.
Lake Worthiin 10 mailia, kauppoihin 1 maili. Miamin lentokentälle 1 tunti, West Palm Beachin lentokentälle 15 minuuttia

Hypolyxo Sea Front

Hypoluxo Sea Front on 80 m2:n korkeatasoinen huoneisto pienkerrostalon 3. kerroksessa 4 hengelle, 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa omat wc:t. Merelle avautuva katettu terassi. Merenrantaan 30 m, hieno yhteisuima-allas. Sijaitsee Hypoluxon kaupungissa Lake Worthista n. 3 mailia etelään Intracostal Waterwayn varrella

Lake Worth - Lago Lucerne

Lago Lucerne, 110 m2:n 2-kerroksinen rivitalohuoneisto rauhallisessa ympäristössä. Taloyhtiön yhteisen uima-altaan vieressä. Kaksi 2-hengen makuuhuonetta, joissa kummassakin omat wc- ja kylpyhuoneet. Molemmissa makuuhuoneissa on pienet parvekkeet. Suositeltava loma-asunto esimerkiksi lapsiperheelle turvallisuuden ja yhteisön oman uima-altaan läheisyyden vuoksi. Pysäköintipaikka suoraan talon edessä. Nettiyhteys.
Huoneisto on monipuolisesti kalustettu. Alakerrassa on ruokailutila, olohuone ja hyvin varustettu keittiö. Pihalla aidattu patio, jossa grilli sekä auringonottoon ja oleskeluun soveltuva pöytäryhmä. Pyykinpesu/kuivausmahdollisuus.
Lago Lucernen alue on rauhallinen, aidattu. Kiinteistöyhtiöön kuuluu 96 rivitaloasuntoa, joista 15 on suomalaisten omistuksessa. Lähistöllä tenniskenttiä ja pienen järven ympäri kulkeva 3 mailin pyöräily/kävelyreitti.

ota yhteytta

Vuokraus- ja palvelutiedustelut 
Joel Lingman
puhelin +358 (0) 50 5629250

Tiedustelut Floridassa
Eero Mäkinen
puhelin +1 561 - 722 9214
Email eeroUSA@yahoo.co.uk

online

www.huvilarannalla.com/usa_florida