Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Sunnuntai, elokuu 18, 2019


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Leevi! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
NYT ON KORKEA AIKA MYYDÄ FLORIDAN ASUNTO!!!
Kuvaus FLORIDAN ASUNTOJEN HINNAT OVAT KORKEIMMILLAAN LÄHES KYMMENEEN VUOTEEN. USA ASUNTOJEN HINNAT ROMAHTAVAT NOIN KYMMENEN VUODEN VÄLEIN JA NYT ON KYMMENES VUOSI VIIMEISESTÄ HINTOJEN ROMAHDUKSESTA. ELI NYT ON TODELLA KORKEA AIKA MYYDÄ FLORIDAN ASUNTO.


OLEMME MYYNEET TAAS LÄHES KAIKKI OMAT LISTAUKSEMME!

SE, ETTÄ OLEMME MYYNEET TAAS LÄHES KAIKKI OMAT LISTAUKSEMME KERTOO SITÄ, ETTÄ MAINONTAMME TOIMII TODELLA HYVIN!!!

NÄKYVYYS ON #1 ASUNNON MYYNNISSÄ!

YLI 90% ASUNNON OSTAJISTA ALOITTAA ASUNNON ETSIMISEN INTERNETISTÄ. SIKSI ON ERITTÄIN TÄRKEÄTÄ SAADA ASUNTO NÄKYMÄÄN INTERNETISSÄ PAIKALLISEN KIINTEISTÖVÄLITTÄJIEN MLS LISTAUKSEN LISÄKSI.

MEIDÄN SIVUMME OVAT OLEET TODELLA HYVIN ESILLÄ INTERNETISSÄ JO TOISTAKYMMENTÄ VUOTTA.

MEILLÄ ON AINA ALAN VIIMEISIN LISTAUKSIEN ESITTELY TEKNIIKKA JA SIKSI MYYMMEKIN USEIN ITSE LISTAUKSEMME.

SIVUILLAMME ON MM. UUSI PIXEL SYSTEEMI, JOKA SEURAA OSTAJIA INTERNETISSÄ JA TARJOAA LISTAUKSIAMME ERILAISILLA INTERNET MAINOKSILLAMME YMPÄRI MAAILMAA. NÄIN PYSTYMME MYYMÄÄN ASUNTONNE NOPEAMMIN.

NORMAALIN MLS LISTAUKSEN LISÄKSI: Teidän listaus käännetään automaattisesti 16:sta eri kielelle, listauksenne näkyy yli 100:ssa maassa, yli 1,000:lla kiinteistökaupan huippusivulla ympäri maailmaa, yli 200 miljoonaa mahdollista ostajaa…

TÄMÄN KAIKEN LISÄKSI VOITTE NYT MYÖS SÄÄSTÄÄ VÄLITYSPALKKIOSSA!

Normaalisti asunnonmyyntipakkio on 6%, josta 3% menee listausfirmalle ja toinen 3% myyjäfirmalle, joka löytää ostajan. Kun listaatte asuntonne myyntiin Home Max Realty International:in kanssa, niin säästätte huomattavasti asunnon myyntipalkkiossa. Kokonaispalkkio on vain 4.5%!!! 2% listauksesta ja 2.5% välitysfirmalle, joka löytää ostajan (Voitte tarjota haluttaessa myyjäfirmalle myös muuta palkkiota). Verrattuna normaaliin 6% palkkioon voitte säästä todella paljon, kun listaatte asuntonne Home Max Realty International:in kanssa.


USEAT SUOMALAISET MYYJÄT OVAT YLLÄTTYNEET NS. FIRPTA PIDÄTYKSESTÄ, JONKA KAUPAN PÄÄTTÄJÄ ON LÄHETTÄNYT VEROTTAJALLE. SE ON YLEENSÄ 15% KAPPASUMMASTA, MUTTA SUURIN OSA VÄLITTÄJISTÄ EI TIEDÄ, ETTÄ LAISSA ON USEITA ”PORSAAN REIKIÄ”. JOTKUT TIETÄVÄT YHDEN, MUTTA NIITÄ ON USEAMPIA JA SIKSI MEIDÄN ASIAKKAAMME OVAT YLEENSÄ PYSTYNEET LAILLISESTI VÄLTTÄMÄÄN FIRPTA PIDÄTYKSEN.


HOME MAX REALTY INTERNATIONAL:IN BROKER ALICE LONNQVIST ON PÄÄSSYT TOP 1%:N USA:N VÄLITTÄJIEN JOUKKOON, JOKA TAKAA TEILLE MYÖS, ETTÄ TOIMITTE TODELLISTEN KIINTEISTÖKAUPAN AMMATTILAISTEN KANSSA.KUN OLETTE MYYMÄSSÄ FLORIDAN ASUNTOANNE, NIIN TEIDÄN KANNATTA AINA LUOTTAA KAUAN ALLA OLLEISIIN KIINTEISTÖKAUPAN AMMATTILAISIIN, JOILLA ON KÄYTÖSSÄ VALTAVA MAINOSBUDJETTI JA ALAN VIIMEISIN TEKNIIKKA ASUNTONNE MYYMISTÄ VARTEN.

LISÄÄ SIVULLAMME: www.homemaxrealtyinternational.com/news/halvimmat-floridan-asunnon-myyntikulut


HOME MAX REALTY INTERNATIONAL

934 SOUTH DIXIE HWY LANTANA FLORIDA 33462 USA

PUHELIN SUOMEKSI: 1-561-540-8122 TAI WHATSAPP: +1-561-586-1268

WWW.ASUNTOFLORIDASTA.COM
Paikka PALM BEACH - MIAMI
Yhteystieto HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Email homemax@comcast.net
Jätetty 3/12/2019 12:33:18 PM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot