Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Tiiistai, maaliskuu 26, 2019


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Manu ja Immanuel! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
 Tapahtumatiedot
Päiväys 11/10/2018 
Time 3-6 pm 
Tapahtuma "Israelin ihme ja Presidentti Truman" - Risto Huvilan vetämä seminaari 
Kuvaus Israelin ihme ja Presidentti Truman Risto Huvilan vetämä seminaari Lake Worthin Kotikirkolla lauantaina 10. marraskuuta 2018 klo 3-6 pm

Seminaari käsittelee Israelin valtion syntyyn liittyviä historiallisia ja poliittisia tapahtumia Raamatun profetioiden valossa ja avaa niiden taustoja Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian hallinnossa, YK:ssa sekä Lähi-idässä.

Tämä inhimillisesti epätodennäköinen tapahtumaketju todistaa Raamatun luotettavuudesta ja vahvistaa Israelin edelleen voimassa olevan roolin Jumalan pelastussuunnitelmassa.

Trumanin pitkään piilossa ollut tarina kertoo mielenkiintoisella tavalla myös Kaikkivaltiaan suvereenista vallasta korottaa ja alentaa niin vallanpitäjiä kuin muitakin.

Liike-elämässä vaikuttava Huvila toimii Suomi–Israel Yhdistysten Liiton puheenjohtajana sekä Holokaustin uhrien muisto ry:n varapuheenjohtajana. Tervetuloa historiallisen ja samalla ajankohtaisen aiheen äärelle!

Kahvitarjoilu. Tilaisuudessa saatavana Riston kirjoittamaa kirjaa Israelin ihme ja presidentti Truman, myös englanninkielisenä The Miracle of Israel and President Truman.

www.kotikirkkoflorida.com – www.truman.fi 
Paikka Lake Worthin Kotikirkko 
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot