Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Tiistai, heinäkuu 14, 2020


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Aliisa! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
    Lukija:    FI EN SW DE SP RU YleMTVNelonenSeitsemän   
MYIMME TAAS ASUNNON HALF MOON BAY:SSÄ!!!!
Kuvaus Myimme taas asunnon upeassa Half Moon Bay:ssä!

Olemme olleet lähes 20 vuotta suurin myyjä Half Moon Bay:ssä. Nytkin viimeisestä neljästä myynnistä 3 on meidän myyntejä. Kaikissa myynneissä myyjät ja ostajat olivat meidän omia asiakkaita ja lisäksi käteisostajia, joista kaikki uneksivat.

Yleensä on vain mutaama syy miksi asuntonne ei mene kaupaksi. Numero yksi syy ei ollenkaan liian kova pyyntihinta. Numero yksi syy on tehokkaan markkinoinnin puute. Se että asuntoanne ei markkinoida tehokkaasti maksaa asunnon omistajalle yleensä aina todella paljon. Sillä mitä kauemmin asunto seisoo myymättä, sen enemmän omistajalle tulee ylläpitokuluja. Yleensä toistakymmentä tuhatta dollaria vuodessa!!! Myös se että nykyään listauksissa lukee DOM eli kuinka kauan asunto on ollut myynnissä tekee asunnon myynnin vielä vaikeammaksia. Kaikki ostajat ymmärtävät, että jos asunto ollut myynnissä yli 6 kuukautta, niin siinä on jotain vikaa... Siksi me teemme aina kaikkemme, että asunnot myydään nopeasti. Asunto jonka myimme viime viikolla oli meillä myynnissä vain 3 viikkoa. Tämä kaikki vain siksi, että meidän mainontamme on todella tehokasta.


Se että olemme selvä numero 1 myyjä Half Moon Bay:ssä ei tule itsestään ja ilmaiseksi. Me käytämme valtavat määrät rahaa asuntojen markkinointiin ja siksi me myymme eniten asuntoja Half Moon Bay:ssä. Meillä on mm päivittäiset maksetut mainokset internetissä ympäri maailmaa... Sen lisäksi valtavat määrät seuraajia kaikkissa social media yhteisöissä. Meillä on myös yli 10,000:en asiakkaan rekisteri, josta usein löytyy ostaja välittömästi.


Kun haluatte myydä asuntonne nopeasti ja parhaalla mahdollisella hinnalla, niin ottakaa yhteyttä.

Home Max Realty International
934 South Dixie Hwy
Lantana Florida 33462 USA

Puhelin suomeksi: 1-561-540-8122 tai WhatsApp: +1-561-586-1268


WWW.ASUNTOFLORIDASTA.COM
Paikka HYPOLUXO FLORIDA USA
Yhteystieto HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Email homemax@comcast.net
Jätetty 1/15/2020 10:57:25 AM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot