Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Maanantai, heinäkuu 16, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Reino! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  

Floridan aika - EST


 Weather forecasts
Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Atlantic tropical disturbances, Click for more 

 


 
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

Sadetutkakuva
Floridasta

 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Eteläsatamasta.
Florida Beach Cams
Boynton Inlet,  FL

 
 
 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 


Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Danske Bank 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 kotikirkko 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

Virallinen ESTA
Suositeltava VPN-ohjelma
Netin nopeustesti
 
Kuka maksaa NATOn kulut? Bruttokansantuotteen osuus ja todellinen dollarimäärä
Yhdysvaltojen presidentti on ollut kovapuheinen Pohjois-Atlantin Puolustusliiton NATOn kulujen tasapuolisemmasta jakamisesta. Haastatteluissa Trump on vaatinut Naton jäseniä osallistumaan kuluihin paremmin, rajana on ollut 2 prosentin osuus kunkin maan bruttokansantuotteesta.

NATOn dollarimääräisistä kustannuksista suurin jäsenmaa Yhdysvallat maksaa tällä hetkellä 22.1%.

Muista suurista jäsenmaista NATON kustannuksia maksavat Saksa (14.65%), Ranska (10.63%) ja Yhdistyneet Kuningaskunnat (9.84%).

Pienemmistä ja uusimmista kaikkiaan 28 jäsenmaasta 13 maksaa alle yhden prosentin NATOn kuluista. Vähiten puolustusliiton dollarimääräisiin kokonaiskustannuksiin osallistuvat Albania, Bulgaria, Kroatia, Tsekki, Viro, Unkari, Islanti, Latvia, Liettua, Luxembourg, Portugal, Slovakia ja Slovenia.

Islannilla ei ole omaa armeijaansa, Islannin osuustavoite onkin 1% bruttokansantuotteesta.

NATOn kahden prosentin BKT-tavoitteeseen pääsevät vain Yhdysvallat, Kreikka, Puola, Viro ja Yhdistyneet Kuningaskunnat. Kauimpana kahden prosentin tavoitteesta tällä hetkellä ovat Kanada, Slovenia, Belgia, Espanja ja Luxemburg.

Vuoden 2017 NATOn sotilasbudjetti oli $1.38 miljardia dollaria, lisäksi NATOlla on turvallisuusinvestointi ohjelma, jonka kustannukset ovat $704 miljoonaa dollaria.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi, näet sen tarkemmin.
(7/16/18)
Florida on mailman 17 suurin talous BKT:llä mitattuna
Floridan BKT (bruttokansantuote) on ylittänyt triljoona dollaria (siis ykkönen ja 12 nollaa) uusimmalla laskentakaudella. Tällä summalla Florida on ohittanut mm. Sveitsin, Turkin, Hollannin ja Saudi-Arabian ja olisi itsenäisenä valtiona maailman 17. suurin talousmahti.

Bruttokansantuotteeseen lasketaan mukaan sellainen tuotantotoiminta, joka tapahtuu maan talousalueella ja luo tuloa niille, jotka luovuttavat tuotannontekijöitä tuotannon käyttöön, tuottaa tavaroita, palveluja ja niiden yhdistelmiä. BKT ei sisällä palkatonta kotityötä, luonnon ilmaishyödykkeitä (ilma, vesi, maa), luonnon kulumisen menetyksiä eikä omaisuuden arvon menetyksiä.

Maagisen triljoonan dollarin bruttokansantuotteen ylittymiseen päädyttiin U.S. Bureau of Economic Analysis - toimiston aikaisemman laskelman vuoden 2017 viimeisen vuosineljänneksen $984 miljardin dollarin lukeman perusteella

University of Central Floridan taloustutkija Sean Snaith vakuuttaa, ettei kyseessä ole erikoinen hyppäys tai talouden ylikuumeneminen, vaan kasvu perustuu perusasioihin. Hieman yllättävästi kasvua on johtanut teollisen tuotannon kasvu ja sen tuoma työpaikkojen lisääntyminen nopeammin kuin muualla Yhdysvalloissa.

Työpaikkojen nopea lisääntyminen, veroleikkausten tuoma sysäys liiketoiminnalle ja ennätysmäärät Floridassa vierailevia turisteja ovat luoneet suotuisat olosuhteet Floridan tuotannon monipuolistumiselle ja talouden nopealle kasvulle, todetaan Floridan kauppakamarista.

Suomi on BKT vertailussa maailman tilastossa $289.56 miljardilla dollarilla Ruotsin (24), Norjan (28) ja Tanskan (35) jälkeen sijalla 42 Pakistanin jälkeen ja ennen Bangladeshiä.

Klikkaa kuvaa niin näet Yhdysvaltojen kartan suurempana
(7/14/18)
Miamin matkustajasatama kasvaa entisestään laivojen suurentuessa
Miamin matkustajasatamaan Dodge-saarella joudutaan tekemään uusia matkustajaterminaaleja risteilyliikenteen kasvattaessa edelleen suosiotaan. Miamin risteilysatamaa käyttää vuosittain yli 5.5 miljoonaa matkustajaa, Miami on ainakin 22 risteily-yhtiön kotisatama.

Sataman pitää nyt myös jo varautua uusiin MSC Cruise Linen superlaivoihin, joissa on tilaa yli 7000 matkustajalle. Uudet laivat tulevat liikenteeseen jo vuonna 2022, joten terminaalirakennusten rakentamien on aloittava ajoissa.

Miamin kaupunginhallitus on tehnyt päätöksen jo kolmannen uuden termninaalin rakentamisesta lyhyessä ajassa. Aikaisemmat uudisrakennukset ovat Royal Caribbean Cruises Linelle ja Norwegian Cruise Linelle.

Royal Caribbean's Terminal A, valmistuu jo tänä syksynä, kun yhtiön suurin ja kaunein alus, 6.680 matkustajan Symphony of the Seas aloittaa risteilynsä Miamista.

Norwegianin uusi Terminal B valmistuu puolestaan vuoden päästä syksyllä 2019 vastaanottamaan yhtiön uusimman Norwegian Encore aluksen. Laivaan mahtuu 3,998 matkustajaa.

MSC Cruise Linen uudesta matkustajaterminaalista ei vielä ole julkistettu ennakkokuvia.

Uusien terminaalien uskotaan lisäävän Miamin sataman matkustajaliikennettä ainakin miljoonalla matkustajalla vuodessa.
(7/13/18)
Yhdysvaltojen kauppataseen vaje putosi $43.1 miljardilla dollarilla toukokuussa

Yhdysvaltojen kauppataseen vaje putosi $43.1 miljardia dollaria toukokuussa

Kaikesta kohusta huolimatta Yhdysvaltojen talous vahvistuu, kauppataseen vaje putosi toukokuussa alimmilleen 19 kuukauteen.

Yhdysvaltojen kauppaministeriön ilmoituksen mukaan kauppataseen vaje laski alimmilleen sitten sitten vuoden 2016 lokakuun, laskua oli kaikkiaan 6,6 prosenttia. Yhdysvaltojen viennin arvo nousi lähes pari prosenttia, $215.3 miljardiin dollariin tuonnin laskienssa 0,4 prosenttia $258.4 miljardiin dollariin.

Presidentti Trumpin tuontitullien määrä Kiinan kaupalle on nyt noin $60 miljardia dollaria. Vuoden 2018 toukokuussa tuonnin arvo Kiinasta nousi lähes 19 prosenttia, koko vuoden Kiinan kauppataseen vajaus on $152.2 miljardia dollaria.

Yhdysvaltojen ulkomaankaupassa suurin vaje syntyy kaupasta Kiinan kanssa. Presidentti Trump pyrkii asettamaan Kiinan kanssa käytävälle kaupalle tuontitulleja yhteensä $550 miljardin dollarin arvosta.

Kiina on kertonut vastaavansa Yhdysvaltojen tuontitulleihin asettamalla omat tullimaksunsa yhdysvaltalaisille tavaroille.

Trumpin hallinto on asettanut tuontitulleja myös Euroopan Yhteisötä tuotaville tavaroille. Kauppataseen vaje Euroopan Yhteisön kanssa on noin puolet Kiinan kaupan kauppataseesta.

Suurin kauppataseen vaje Yhdysvalloille syntyy kaupasta dollarimääräisessä suuruusjärjestyksessä kaupasta Kiinan, yhteenlaskettuna Euroopan Yhteisön, Saksan, Japanin, Meksikon, Kanadan, Saudi-Arabian, Irlannin, Italian ja Etelä-Korean kanssa.

Yhdysvaltojen kauppataseen vajeesta Euroopan Yhteisön kanssa tulee noin puolet kaupasta Saksan kanssa.

Kuva: Bloonberg
(7/11/18)
Vaalikausi lähestyy – äänestäjien rekisteröinti käynnissä
Yhdysvaltojen tulevia välivuosivaaleja odotetaan jo jännityksellä. Välivuosivaaleissa valitaan eri osavaltioissa ja piirikunnissa vapautuvia senaattorien ja kongressiedustajien paikkoja, kuvernöörejä, tuomareista ja muita luottamushenkilöitä poliittisiin virkoihin.

Yhdysvalloissa jokaiseen virkaan on varsin usein tarjolla useampiakin ehdokkaita samasta puolueesta, joista puolueen ehdokas valitaan esivaaleissa. Esivaaleja koskevat säännöt vaihtelevat osavaltioittain, joissakin osavaltioissa vain puolueen kannattajaksi julkisesti kirjautuneet voivat äänestää oman puolueensa ehdokkaita, joissakin osavaltioissa myös vieraan puoleen ehdokasta voivat äänestää kaikki rekisteröityneet äänestäjät.

Floridassa esivaalit ovat suljettuja, joten toiseen puolueeseen tai sitoutumattomaksi rekisteröitynyt äänestäjä voi äänestää vain oman puolueensa esivaaleissa. Puolueen vaihtamisen voi tehdä käyttämällä rekisteröityneiden äänestäjien Internet-sivuja 29 päivää ennen esivaalia.

Seuraavan kerran esivaaliehdokkaita Floridassa äänestetään elokuun 28 päivä, tähän vaaliin ehtiäksesi sinun pitää rekisteröityä äänestäjäksi viimeistään heinäkuun 30. päivä.

Varsinaiset vaalit, jossa muun muuassa sitten valitaan Floridan uusi kuvernööri, pidetään marraskuun ensimmäisenä tiistaina, 6. marraskuuta. Äänestämiseen rekisteröityminen pitää hoitaa viimeistään lokakuun 9 päivä.

Rekisteröityminen pitää tehdä vain kerran ja se pysyy voimassa, jos todella käyt äänestämässä. Jos olet rekisteröitynyt äänestäjäksi, mutta et ole käyttänyt äänioikeuttasi edellisissä kaksissa vaaleissa (4 vuotta), äänioikeutesi muuttuu passiiviseksi ja se pitää uudelleen aktivoida viimeistään rekisteröintipäivään mennessä saadaksesi äänioikeuden palautetuksi.

Katso ketkä ovat nyt ehdolla Floridan Palm Beachin piirikunnan esivaaleissa virkoihin, klikkaa kuvaa niin pääset oikealle sivulle.
(7/09/18)
Suomen New Yorkin Pääkonsulaatti on muuttanut, yhteysnumerot säilyvät ennallaan
Suomen New Yorkin Pääkonsulaatti on muuttanut, yhteysnumerot säilyvät ennallaan.

Consulate General of Finland 605 Third Avenue 35th Floor New York, NY 10158
(7/08/18)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Televisio- ja radiolähetyksiä Suomesta
Suomen eri televisiokanavien näkyvyys Internetin kautta on ilahduttavasti parantunut. Nähdäksesi kaikki lähetykset tarvitset kuitenkin EU-alueen ulkopuolella VPN-ohjelman.
Formuloista kiinnostuneet - Formula-lähetykset suorana tietokoneellesi
Käyttäkää VPN-ohjelmaanne, valitkaa maaksi Itävalta ja avatkaa sivuksi ORF-yhtiön suorien lähetysten sivu osoitteessa http://tvthek.orf.at/live. Kuvan laatu on hieno, selostus tietysi saksaksi.
(4/15/18)
Mikä on tilanne jalkapallon MM-kisoissa?
Klikkaa kuvaa, niin näet pelien tulokset ja mahdollisesti muutakin yhteydestäsi riippuen.
(6/20/18)
Mallia muille: Boynton Beach avasi kanoottien laskupaikan Oyer-puistoon
Floridan osavaltion senaatin senaattorinvirassaan aloittanut Lori Behrman ja Boynton Beachin varapormestari Christina Romelus olivat avaamassa kanoottien laskupaikkaa Boyntonin Harvey E. Oyerin puistossa (2010 N. Federal Hwy.) kuumana perjantai aamuna.

Kanoottien laskupaikan on rakentanut EZ Kayak. Myös liikuntavammaiset voivat helpommin siirtyä kanoottiin uudesta kanoottisatamasta, ja Intracoastal tarjoaa mainot olosuhteet kanoottiretkeilyyn.

Kanoottilaituri tuli maksamaan kaikkiaan $58,870 dollaria, josta Florida Department of Environmental Protection maksoi lähes puolet.

Kannattaa käydä puistossa katsomassa, kuinka kanoottisatama toimii.

Siirrä hiiri kuvan päälle ja lopulta klikkaa
(7/13/18)
LEPOKODIN JOHTOKUNNAN TIEDOTTEET
Klikkaa kuvaa Lepokotiblogiin.
(3/10/2018)
Lake Worthin Luterilaisen seurakunnan tiedotuslehti - Kesä - Heinäkuu 2018
Klikkaa logoa ja lataa luettavaksi kirkon uusin uutislehti.
Pastor Mia: Elämä on seikkailu!
Kirjoitan blogiini omia ja seurakuntani kuulumisia Lake Worthista, Floridasta aina kun on aikaa ja jotain, mistä kirjoittaa. Mukavaa, jos osallistut seikkailuuni!

Klikkaa otsikkokuvaa ja lue mitä Pastori Mialla on kerrottavaa. And it is in English too!
Sal Pernan yllätysyntymäpäiväjuhlat
Salin vaimo Pirjo oli järjestänyt miehellensä mieleenpainuvat syntymäpäiväjuhlat Kerhotalolle.

Lauantai-iltana Sal hieman empien lupautui lähtemään "Kauppakamarin" tilaisuuteen Kerhotalolle, jossa vastassa oli suuri joukko Salin ja Pirjon ystäviä.

Salin hämmästys oli kyllä vielä suurempi, kun takahuoneesta tulikin syntymäpäiviä juhlimaan vielä Salin äiti ja kaksi veljeä suoraa Connecticutista.

Hieno juttu, etta saimme olla mukana. Vielä kiitokset ja lisäonnittelut Salille syntymäpäivänä!

Klikkaa otsikkokuvaa ja katso lisää hyväntuulisia kuvia.
(07/14/18)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Suomi Talon kirjasto
Suomi Talon kirjasto on suljettu kesän ajan. Mahdollisista lainauksista ja lahjoituksista soita ja sovi aika p. (561) 547 9450.
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum
Suomi Talo (2. krs), Lantana, FL. Vapauden Hinta Museo on kesäkauden suljettu. Mahdollisen vierailun voit sopia Harry Mannerin kanssa, p. (561) 281 1360.

Kotikirkon Viikkojuhla
Sunnuntaisin 5pm (17:00)
1510 High Ridge Rd, Lake Worth, FL 33461
www.kotikirkkoflorida.com
Tervetuloa!
Maanantaisin Suomitalolla Cardio Dance Minnan kanssa
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana
Maanantaisin Suomitalolla Kello 7pm-8pm Cardio Dance Minnan kanssa.
Kansainvälisiä rytmejä ympäri maailman mukaanlukien latinorytmeja jotka pitävät sykkeen korkealla. Tämä kuntoilu tuntuu enemmän hauskanpidolle.
Mukaan vain ystäviä ja vettä . Lahjoitus $5
Tule tanssimaan hyva alku viikolle!

Tavaroiden vastaanotto Suomi Talolla sopimuksen mukaan
Soita ja sovi aika p. (561) 547 9450

Suomi talo tarvitsee lahjoituksina hyviä tavaroita kuukausittaisiin myyjäisiimme. Otamme mielellämme vastaan vaatteita, kenkiä, lasitavaraa, astioita, koruja, pieniä laitteita, urheiluvälineitä, CD ja DVD-levyjä, keräilyesineitä, ja muuta tavaraa mitä et enää itse halua säilyttää.

Tarvitsemme lahjoituksia myyjäisiimme ja toivomme apua myyntitavaroiden keräämiseksi. Pahoittelemme, ettemme voi vastaanottaa huonekaluja tai suurikokoisia laitteita.

SiSu-Team Suomi Talossa tiistaisin.
Suomi Talon Sisu talkoot jatkuvat tiistai-aamuisin tarpeen mukaan. Tervetuloa mukaan, mutta soita ja varmista etukäteen p. (561) 547 9450.

Keskiviikkoisin Suomitalolla Body Pump
Jumppa Minnan kanssa on nyt kesätauolla
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana


LEPOKODIN YSTÄVÄT
Annan Maja ei ole auki keskiviikkoaamuisin ennenkuin syksylla, josta ilmoitetaan tarkemmin kesan lopulla
Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
SUOMI TALON KIELIKURSSIT
Suomi Talon Englannin kielen kurssit ovat tauolla ja jatkuvat jälleen lokakuun 31 päivä 2018.

Ryhmä A kokoontuu torstaisin klo 9.00 ja ryhmä B keskiviikkoisin klo 9.00. Kurssi tähtää sanavaraston laajentamiseen ja keskustelutaidon parantamiseen.

Tervetuloa mukaville oppitunneille! Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Helena Melto, opettaja. hilkkahelena@bellsouth.net, (561)795-7041.
Jätä viesti, ole hyvä!

THE LANGUAGE SCHOOL INC. - KIELIKOULU
American Finnish Club - Kerhotalo 908 Lehto Lane, Lake Worth
Kielikoulu on kesätauolla. Opetus alkaa syksyllä Kerhotalolla perjantaina 2. marraskuuta klo 9.00
Ryhmät: Advanced, Armi Sturges
Keskitaso, Tuula Ranta-Pere
Lisätietoja: Armi tel. 305-394-0804 tai armi1(at)bellsouth.net tai Tuula, tel. 561-713-3698

Tervetuloa entiset ja uudet oppilaat oppimaan kieltä ja kulttuuria!

Aurinkoista ja antoisaa kesää!
Tapahtumat
SIIRTOLAISUUSJUHLA: MAAILMAN RAITTI, PERÄSEINÄJOKI
Päivä: 7/16/2018
Aika: 14:00
Lisää...

Lisää...

Robert A. Saasto, Lawyers

Ilmastointipalvelut puh. 561-635 6707Kultaseppä Jorma Huttunen

Kati Makinen, Realtor in Broward and Miami-DadeSanna Eronimous, Realtor, 561-317-2207
Henry Haakkola - Vakuutukset


Luokitellut Ilmoitukset
 
Uusimmat Ilmoitukset

Lisää...

Suomen teksti-tv  

 

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempanaPassikoneen tulo on vahvistettu! 
  Passikone tulee Lake Worthiin 12.-14.11.2018. Aikoja voi varata lokakuun ensimmäisestä päivästä alkaen.

The portable passport machine is coming to Lake Worth November 12th to 14th, 2018. We will be accepting appointments starting October 1st, 2018.


 

 

 

  

 

ds

SEURATTAVAT


KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut.

Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!

Ulkosuomalaisten oma suora radio-ohjelma - Maailman toiveet ja Terveiset -ohjelma aina lauantaisin 8am EST

Maailman Toiveet ja Terveiset -lähetys kuullaan lauantaina 30.9. klo 14.00 Keski-Euroopan aikaan eli klo 15.00 Suomen ja Tallinnan aikaa, Floridassa kello on silloin 8 aamulla.

Suoraan radio-ohjelmaa voi soittaa musiikkitoiveita, terveisiä sukulaisille ja tuttaville tai vaan omia kuulumisia omasta maastaan Toiveita voi lähettää myös radio-ohjelman oman Facebook-sivun kautta kaikilla kielillä ja liittää toiveen tai terveisten oheen myös oman kuvan.

Puheluita lähetykseen otetaan vastaan Tallinnassa numerossa +372 641 3013.

Toivekonsertti on kuultavissa FM-taajuuksilla Espanjan Aurinkorannikolla taajuudella 102,6 MHz ja Tallinnassa 93,7 MHz sekä internetin välityksellä osoitteissa www.radiofinlandia.net ja www.sss-radio.ee.

Kuuntele SSS -Sibelius, Sauna ja Sisu - radiota Virosta, klikkaa logoa ja käynnista soitin tarvittaessa.


Kuuntele Radio Finlandiaa Espanjan Aurikorannikolta, klikkaa logoa, käynnista soitin aukeavalla ruudulla.


Radio & TV

 Yle Radio 1 
 Radio Suomi 
 Radio Pooki 
 Järviradio 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio YLE Puhe 
 Groove Radio Fi 
 Radio Energy 
 Radio Aalto 
 Radio Rock Fi 
 Radio Helsinki 
 YLE YleX 
 Russian Radio Sputnik English 
 Sisuradio - Ruotsi 
 Kristillinen TV7 
 YLE Areena Radio 
 YLE Urheilu 
 YLE TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 
 MTV3, FIN 
 Uutislähetykset 
 YLE Teksti-TV 
 Internet radioita maailmalla 

 Lisää radioita...

 

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Lapin Kansa 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 

Lisää lehtiä

 


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot