Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, lokakuu 22, 2020


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Anja, Anita, Anniina ja Anitta! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
    Lukija:    FI EN SW DE SP RU YleMTVNelonenSeitsemän   
NYT ON HYVÄ AIKA MYYDÄ ASUNTO! KAUPPA KÄY HYVIN..
Kuvaus NYT ON HYVÄ AIKA MYYDÄ ASUNTO! KAUPPA KÄY HYVIN....

Nyt on hyvä aika myydä Floridan asunto, sillä asuntoja on hyvin vähän myynnissä ja ostajia on paljon!!!

Se miksi ostajia on paljon johtuu siitä, että asuntolainojen korot ovat todella alhaiset ja siksi viime aikoina suurin osa ostajista on ostanut asunnon asuntolainalla. Nyt on mahdollista saada 3.5%:n käsirahalla asuntolaina ja korko 15:sta vuoden lainassa on vain 2.5%! Meillä on useita asuntoja myynnissä, joista ostajat ovat tarjonneet jopa yli pyyntihintaa, jotta vain saisivat asunnon.

Vaikka koronavirus on muuttanut kaikki Floridassa, niin me olemme myös muutuneet ja kehittäneet tavat, kuinka tehdä kauppaa tänä vaikeana aikana.

Floridassa uusia tarttuneita löytyy tällä hetkellä noin 5,000 joka päivä!!! Siksi Floridassa annettiin uusi määräys, että maskeja on käytettävä kaikkialla, missä ei voi pitää 2:n metrin etäisyyttä. Esimerkiksi ravintoloissa henkilökunnan on pidettävä maskeja, mutta eilisen uuden määräyksen mukaan myös asiakkaiden. Se tietysti johtaa siihen, että lisää ravintoloita menee konkurssiin. New York teki eilen 14:n karanteenin kaikille, jotka tulevat Floridasta New York:iin. Lisäksi täällä on ollut lähes kuukauden vakavia mellakoita ja ryöstelyjä. Tämä kaikki tekee kaiken aika vaikeaksi ja jos olette ajatelleet Floridan asuntonne myyntiä, niin nyt on todennäköisesti yksi parhaista ajoista. On täysin mahdollista, että tulevana talvena tänne tuleminen on vaiketa... Me voimme auttaa teitä myymään asuntonne, vaikka ette tulisi enää Floridaan.

Asia mistä ei ole paljoa puhuttu ainakaan suomessa, mutta on täysin mahdollista, että loppuvuonna alkaa pakkomyyntien kierre, joka taas tarkoittaa asuntojen hintojen romahdusta. USA:ssa on miljoonia asuntojen omistajia, jotka eivät ole pystyneet maksamaan asuntolainoja ja rahoittajat ovat antaneet heille mahdollisuuden olla maksamatta asuntolainoja joko 6 tai jopa 12 kuukautta. Tämä ei tarkoita, että he saisivat maksut ilmaiseksi, vaan heidän pitää maksaa kerralla 6:n tai 12:sta kuukauden kulttua kaikki maksamattomat erät kerralla!!! No selväähän on, että suurin osa ei pysty sellaiseen ja asunnon menevat pakkohuutokauppaan. Siitä voi taas alkaa 2008 vuoden kaltainen hintojen romahdus...

Ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian ja teemme parhaamme, kuten aina ja autamme teitä myymään Floridan asuntonne hyvällä hinnalla.


Lisää sivullamme:

https://www.homemaxrealtyinternational.com/floridan-koronavirus-kiinteistokauppa-uutiset/


Home Max Realty International
934 South Dixie Hwy
Lantana Florida 33462 USA

Puhelin Suomeksi: 1-561-540-8122 tai WhatsApp: +1-561-586-1268

www.asuntofloridasta.com
Paikka PALM BEACH - MIAMI FLORIDA
Yhteystieto HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Email homemax@comcast.net
Jätetty 6/25/2020 6:51:47 AM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot