Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, tammikuu 27, 2021


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Viljo! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
    Lukija:    FI EN SW DE SP RU YleMTVNelonenSeitsemän   
ONKO FLORIDAN ASUNTONNE VIELÄKIN MYYMÄTTÄ?
Kuvaus NYT ON HYVÄ AIKA MYYDÄ ASUNTO! KAUPPA KÄY HYVIN....

Nyt on hyvä aika myydä Floridan asunto, sillä asuntoja on hyvin vähän myynnissä ja meillä on ostajia. Kun vaalit lopullisesti selviävät, niin todennäköisesti tulee paljon asuntoja myyntiin. Silloin asuntonne myynti vaikeutuu, kun tarjontaa on enemmän.

Se miksi ostajia on, vaikka pandemian aikana ei pitäsi olla. Johtuu siitä, että asuntolainojen korot ovat todella alhaiset ja siksi viime aikoina suurin osa ostajista on ostanut asunnon asuntolainalla. Nyt on mahdollista saada 3.5%:n käsirahalla asuntolaina ja korko 15:sta vuoden lainassa on vain 2.0%! Meillä on useita asuntoja myynnissä, joista ostajat ovat tarjonneet jopa yli pyyntihintaa, jotta vain saisivat asunnon. Joillain aluella on jopa jonoja näytöillä!

Vaikka koronavirus on muuttanut kaikki Floridassa, niin me olemme myös muutuneet ja kehittäneet tavat, kuinka tehdä kauppaa tänä vaikeana aikana.

Jos olette ajatelleet Floridan asuntonne myyntiä, niin nyt on todennäköisesti yksi parhaista ajoista. On täysin mahdollista, että tänä talvena tänne tuleminen on vaiketa... ja myös vaarallista. Me voimme auttaa teitä myymään asuntonne, vaikka ette tulisi Floridaan.

Asia mistä ei ole paljoa puhuttu ainakaan suomessa, mutta on täysin mahdollista, että ensivuoden alussa alkaa pakkomyyntien kierre, joka taas tarkoittaa asuntojen hintojen romahdusta. USA:ssa on kymmeniä miljoonia asuntojen omistajia, jotka eivät ole pystyneet maksamaan asuntolainoja ja rahoittajat ovat antaneet heille mahdollisuuden olla maksamatta asuntolainoja joko 6 tai jopa 12 kuukautta. Tämä ei tarkoita, että he saisivat maksut lahjaksi, vaan heidän pitää maksaa kerralla 6:n tai 12:sta kuukauden kulttua kaikki maksamattomat erät kerralla!!! No selväähän on, että suurin osa ei pysty sellaiseen ja asunnon menevat pakkohuutokauppaan. Siitä voi taas alkaa 2008 vuoden kaltainen hintojen romahdus...

Ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian ja teemme parhaamme, kuten aina ja autamme teitä myymään Floridan asuntonne hyvällä hinnalla.


Lisää sivullamme:

www.homemaxrealtyinternational.com/news/me-myymme-floridan-asuntonne-nopeasti-ja-parhaalla-hinnalla


Home Max Realty International
934 South Dixie Hwy
Lantana Florida 33462 USA

Puhelin Suomeksi: 1-561-540-8122 tai WhatsApp: +1-561-586-1268
Paikka Palm Beach - Miami Florida
Yhteystieto Home Max Realty International
Email homemax@comcast.net
Jätetty 11/23/2020 8:58:36 AM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot