Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, heinäkuu 18, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Riikka! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Vuokrataan

Vuokrataan talo tai asunto 10.12.18-10.1.19

Kuvaus: Asumaan pitäisi mahtua sujuvasti 4 aikuista ja 4 lasta (ikähaitari 5-11 vuotta). West Palm Beachin ja Boynton Beachin väliseltä alueelta. Rannan läheisyys, uima-allas, internet ja lapsiystävällinen ympäristö olisivat eduksi. Lapset voivat nukkua myös patjoilla, mikäli ulkoilutilat leikkejä varten ja oleskelutilat ovat riittävät. Jos talosi tai asuntosi on tyhjillään ym. ajankohtana, niin tulijoina olisi kaksi luotettavaa ja siistiä perhettä. Vuokraa siis meille! Mahdollista tehdä myös talon vaihto tuoksi ajaksi, jos haluat tulla katsomaan jouluksi lunta ja Joulupukkia Napapiirille. Meillä on 4mh:n omakotitalo Rovaniemen keskustassa rauhallisella alueella. Tarjoukset sähköpostilla tai soittamalla.
Paikka: Rovaniemi Email: tapio.lanko@me.com
 

Etsin asuntoa vuokrattavaksi

Kuvaus: Edullista ja siistiä asuntoa olisin vailla vuokrattavaksi 15.7 alkaen pitemmäksi aikaa. Sijainti WB alueelta. Tarjoa. Jarmo
Email: datance@datance.com
 

Vuokrataan asunto/talo Helmi - Maaliskuu 2019

Kuvaus: Etsimme vuokra-asuntoa helmi-maalikuussa 2019, Boca Raton - West Palm Beach alueelta. 2 aikuista ja 3 lasta (7v,13v ja 14v), 3+ makuuhuonetta ja lämmin uima-allas. Kaksi makuuhuonetta käy myös jos on tilava asunto. Voi olla asunto keskustassa tai talo/rivitalo vartioitu alueelta. Päivämäärät ei ole vielä 100% tarkkoja mutta esim. 16.2 - 12.3.2019, kuitenkin on tarkoitus tulla lomalle helmi-maaliskuun aikana ja 3,5 - 4 viikkoa.
Paikka: Boca Raton - West Palm Beach Email: peter.loorits@yahoo.com
 

Vuokrataan asunto ajalle tammikuu-huhtikuu 2019

Kuvaus: Etsimme vuokra-asuntoa Fort Lauderdalesta neljälle sosionomiopiskelijalle vuodenvaihteesta huhtikuun alkuun. Olemme savuttomia. Vaatimuksina perussiisti asunto. Yhteydenotot sähköpostitse, voin tarvittaessa kertoa meistä lisää!
Email: he-li@live.fi
 

Huone tai asunto

Kuvaus: Hei, tiedustelisin onko kenelläkään vuokrata huonetta tai edullista asuntoa (studio) opiskelujeni ajaksi (1 vuosi), alkaen 8.2018, mieluiten Fort-Lauderdale - Miami väliltä, mutta myös West Palm Beach - Fort Lauderdale voisi ehkä toimia. Lähettäkää s-postia, mikäli olisi tarjolla huone/asunto vuokrattavaksi.
Email: nataliat85@gmail.com
 

ATLANTIS, lyhyt aikainen vuokraus.

Kuvaus: Atlantis Country Club alueella vuokraan asuntoa. 2 makuuhuonetta - koti toimisto suuri oleskelu huone. Taysim kalustettu, ensimmaisessa kerroksessa. Patio josta ovi takapihalle,Golf kentalle. asunto on vain valiaikasesti vuokrattavana siistiteille asukkaille. 1 kk minimum - 6 kk maximum soita jos olet asunnon tarpeessa, naytan sopimuksesta. asunto on ystavani autan vaan asiassa.
Paikka: Atlantis Email: Raili@RLinteriors.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot