Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Maanantai, syyskuu 24, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Alvar ja Auno! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Vuokrataan

2- makuuhuoneen asunto

Kuvaus: 120m2+ autotalli 20m2 West Palm Beachillä, Floridassa. Asunto on todella siisti, tyylikkäillä kalusteilla sisustettu. kaikki uudet kodinkoneet, pesu- kuivauskoneet, tiskikone+ keittiövälineet. Kaikki tarpeellinen löytyy laadukasta lomaa tai työmatkaa varten. Siisti ja lämmin uima-allas (resort style) taloamme vastapäätä 20m. West-Palm Beachin kansainväliselle lentokentälle ajomatka 10min. Lähetän mielelläni kuvia.
Paikka: West Palm Beach Email: rait.karm@musicnova.fi
 

Asunto Palm Beach

Kuvaus: Vuokrataan siisti ja hyvin pidetty asunto. 3mh, olohuone, avokeittiö, 2 kh, patio/terassi. Asunto on kaksi kerroksinen. Alueella tenniskenttä, kuntosali, uima-allas + lasten allas. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, vartioitu ja aidattu alue. Lähellä kaupat, sekä lyhyen ajomatkan päässä rannat. Kuvat nähtävissä: http://floridaan.com/vuokrattavat-kohteet/laurel-ridge/
Paikka: West Palm Beach, Riviera Beach Email: annika.ketola@gmail.com
 

Vuokrataan Lake Clarke Gardensissa

Kuvaus: Suomalainen eläkeläispariskunta haluaa vuokrata Lake Clarke Gardensista asunnon kolmeksi kuukaudeksi 1.11.2018 - 31.1.2019.
Email: elina.stolt@protonmail.com
 

Lantana / kavelymatka palveluihin

Kuvaus: kaksi vuokrattavana lyhytaikaiseti Lantanassa. 1mh ja 1kh seka patio. Lahella aivan kavelymatkan paassa palveluista ja rantaankin vain 5min.
Paikka: Lantana Email: forsbomrealtor@gmail.com
 

Lake Clarke Gardens 3-6kk vuokralle tarjoutaan

Kuvaus: upea juuri remontoitu kokonaisuus 2/1 joko 3kk tai 6kk miten vain. Viela vapaana,mutta menee nopeasti. Kuvia saatte kun viestetatte.
Paikka: Lake Worth, Lake Clarke Gardens Email: forsbomrealtor@gmail.com
 

Vuokrataan asunto/ talo maaliskuussa Floridasta

Kuvaus: Hei! Haluaisimme vuokrata asunnon tai talon Floridasta. Mielellään Delray Beach-West Palm Beach väliseltä alueelta. Olemme 3 pariskuntaa ja yhdellä meistä on 4 vuotias lapsi mukana. (Ikähaarukka on 47-65v). Olemme siistejä emmekä tupakoi. Toivottu aika olisi maaliskuun toisesta viikosta eteenpäin 2 viikoksi. Olemme joustavia ajan suhteen. Tarjoa meille kotiasi lomamme ajaksi.
Paikka: Florida Email: ktuominiemi@hotmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot