Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Lauantai, toukokuu 30, 2020


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Pasi! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
    Lukija:    FI EN SW DE SP RU YleMTVNelonenSeitsemän   
TOTUUS ASUNNONMYYJIEN 15%:N FIRPTA PIDÄTYKSESTÄ...
Kuvaus KUN ULKOLAINEN MYY ASUNNON FLORIDASSA, NIIN FIRPTA VEROLAIN MUKAAN MYYJÄLTÄ PIDÄTETÄÄN 15% KAUPPASUMMASTA KAUPAN PÄÄTÖKSESSÄ. TÄHÄN ON KUITENKIN USEITA VAIHTOEHTOJA, KUINKA VOI VÄLTTÄÄ, ETTÄ TEILTÄ EI PIDÄTETÄ TÄTÄ MAKSUA.

JOTKUT KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄT PYYTÄVÄT OSTAJAA ALLEKIRJOITTAMAAN DOKUMENTIN, ETTÄ OSTAJA SITOUTUU ASUMAAN ITSE ASUNNOSSA JA EI VUOKRAA ASUNTOA KAHTEEN VUOTEEN. TÄMÄ ON MAHDOLLISTA VAIN, JOS OSTAJA TODELLA MUUTTAA ITSE ASUMAAN JA HÄNELLÄ ON USA:N HENKILÖTUNNUS. MUTTA NYKYÄÄN ON PALJON TILANTEITA, ETTÄ OSTAJA ONKIN ULKOLAINEN TAI OSTAJA INVESTORI JA ALKAA VUOKRAAMAAN ASUNTOA. SILLOIN LÄHES KAIKKI KAUPANVAHVISTAJAT (TITLE COMPANIT) OVAT LÄHETTÄNEET VEROTTAJALLE 15% KAUPPASUMMASTA JA SEN TAKAISIN SAANTI KESTÄÄ KAUAN JA SIITÄ AIHEUTUU MYÖS KULUJA ULKOLAISELLE ASUNNON MYYJÄLLE. TUOMARIT VELOITTAVAT ASIAN HOIDOSTA YLEENSÄ TUHANNESTA DOLLARISTA YLÖSPÄIN. LISÄKSI EI OLE OLLENKAAN VARMAA, ETTÄ SAATTE KOKO SUMMAN TAKAISIN. SIIHEN VAIKUTTAVAT MONET ASIAT.

NYT KAIKKI ON TOISIN!

MEIDÄN YHTEISTYÖ TUOMARIMME JA KAUPANVAHVISTAJA OVAT LÖYTÄNEET TAVAN, JOLLA 15% PIDÄTYKSEN VOI USEIN VÄLTTÄÄ. TÄMÄ PYKÄLÄ ON OLLUT LAISSA JO VUODESTA 2009 LÄHTIEN, MUTTA SE EI OLE OLLUT YLEISESSÄ TIEDOSSA. TÄMÄ HELPOTTAA MYYNTIÄ TODELLA PALJON, SILLÄ EI TARVITSE ENÄÄ ETSIÄ PAIKALLISTA OSTAJAA JA SELLAISTA, JOKA EI LAITA ASUNTOA VUOKRALLE. NYT ON MAHDOLLISTA MYYDÄ ASUNTO LÄHES KENELLE VAIN JA SILLOIN ON MAHDOLLISTA SAADA ULKOLAISELLE ASUNNON MYYJÄLLE PAREMPI HINTA.

KUN LISTAATTE ASUNTONNE MYYNTIIN HOME MAX REALTY INTERNATIONAL:IN KANSSA, NIIN MEIDÄN YHTEISTYÖ TITLE COMPANY AUTTAA TEITÄ FIRPTA ASIASSA. VIIME AIKOINA LÄHES KAIKKI ASIAKKAAMME OVAT VÄLTTÄNEET FIRPTA PIDÄTYKSEN. NÄIN ASIAKKAAMME OVAT SAANEET LÄHES 15% ENEMMÄN ASUNNOSTAAN, KUN OVAT ALUNPERIN TOIVONEET.

OTTAKAA YHTEYTTÄ, KUN OLETTE MYYMÄSSÄ FLORIDAN ASUNTOANNE JA HALUATTE, ETTÄ TEITÄ AUTETAAN SAAMAAN MAHDOLLISIMMAN HYVÄ HINTA ASUNNOSTANNE.


LISÄÄ SIVULLAMME: www.homemaxrealtyinternational.com/news/me-myymme-floridan-asuntonne-nopeasti-ja-parhaalla-hinnalla


HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
934 SOUTH DIXIE HWY
LANTANA FLORIDA 33462 USA

WWW.ASUNTOFLORIDASTA.COM

PUHELIN SUOMEKSI: 1-561-540-8122 TAI WHATSAPP: +1-561-586-1268
Paikka PALM BEACH - MIAMI FLORIDA
Yhteystieto HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Jätetty 6/4/2019 2:52:10 PM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot