Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, marraskuu 14, 2018


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Iiris! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Ilmoitukset

2mh loma-asunto Lantanassa. Vapaana 06.12-06.01

Kuvaus: Vuokrattavana noin 100m2, 2mh, 2wc Hidden Harbour taloyhtiöstä. Asunnon kuvat katsottavissa www.hiddenharbour.info Tällä hetkellä vapaana 06.12-06.01, sekä 05.05.2019 eteenpäin. Vuokrataan viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Asunnosta löytyy ilmastointi,TV, keittiö ja ruokailuvälineet, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, runsaasti liinavaatteita ja pyyhkeitä, pesukone ja kuivausrumpu sekä lasten/aikuisten ranta ja pelivälineitä. Asunto 4 kerroksessa, parvekkeelta näkymä etelään altaalle ja välivedelle. Autopaikka asunnon lähellä aidatulla pihalla. Taloyhtiöllä uima-allas, tenniskenttiä ja autonpesupaikka. Tiedustelut ja varaukset Andy_Juhan@hotmail.com / 044-988 3334.
Email: Andy_Juhan@hotmail.com
 

Halutaan vuokrata loma-asunto 5.3. - 23.3.2019

Kuvaus: Moikka, Haluaisimme vuokrata loma-asunnon West palm beachin tai Lantanan lähialueilta ajalle 5.3.-23.3.2019. Toivoisimme, että asunnossa olisi wifi, pyykinpesu mahdollisuus ja varusteltu ns. kodin tavoin (siivousvälineet, lakanat ym). Rauhallinen alue olisi myös toiveissa. Meitä on lähdössä lomalle kolme aikuista, joten tarve olisi vähintään 1br + vuodesohva. Mieluisin olisi kuitenkin 2br. :) Olemme siistejä ja pidämme lomakodista hyvän huolen. Laitathan vastausviestissäsi hintapyyntöä ja sanallista kuvausta asunnosta. Sähköpostin tila on rajallinen, joten sinne ei mahdu kuvia liitetiedostona (linkit ok).
Paikka: Vantaa Email: satu.kalliokoski@netti.fi
 

Vuokrattavana Lake Worth keskusta

Kuvaus: Vielä vapaana välittömästi ja parhaan sesongin joulu sekä uusivuosi 8. tammikuuta asti. Vuokrattavana yhden makuuhuoneen kalustettu asunto Lake Worth keskusta. Mukava ja siisti toisen/ylimmän kerroksen päätyasunto vain kaksi korttelia Lake Worthin keskustasta Lake Avenuelta. Siis aivan kävelymatka joka paikkaan keskustassa. Jos jossain niin tässä voit selvitä ilman autoakin. Viehättävän asunnon olo-, makuu- ja kylpyhuone sekä keittiö kodikkaasti ja täysin kalustettuna asumiseen. Sisäänkäynnin yhteydessä parveke tuoleineen. Pihalla on autolle oma parkkipaikka. Miellyttävän taloyhtiön pyykkituvassa ovat uudehkot pesu- ja kuivauskone asukkaiden käyttöön. Bryant Parkin rannalle on reilu puoli kilometriä, uimaan hiekkarannalle on noin kaksi kilometriä.
Paikka: Lake Worth Email: teuvo.talkkari@gmail.com
 

Vuokratan talo ta villa

Kuvaus: Terve Olemme perheemme (5 hlöä) kanssa matkalla Lantanaan 22.02.2019-03.03.2019 ja etsimme asuntoa täksi ajaksi. Jos taloni on vielä vapaana tänä ajankohtana, olisimme kiinnostuneita kohteen lisätiedoista. Kiitokset!
Paikka: Lantana tmp. Email: pilvelohkuja@gmail.com
 

Vuokrattavana 2mh asunto Moorings Lantana

Kuvaus: Vuokraamme 2mh asuntomme laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan Intracoastalin rannassa, laadukas kuntosali, lukittu parkkihalli, valet parking, kauniit ulkoalueet, jne. Vapaana 4.12-22.12 ja 10.2-16.2 ja 23.3 jälkeen. Kysy lisätietoja ja kuvia sähköpostilla
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

Vuokrattavana 1mh asunto Cityplace,West Palm Beach

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana 1mh asunto West Palm Beachin keskustassa Cityplacella. Asunto on laadukkaasti sisustettu ja sinne mahtuu 4 henkeä mikäli käyttää olohuoneen vuodesohvaa. Asunto sijaitsee keskellä Cityplacea ja sitä vastapäätä onkin Conference center ja hotelli Hilton. Heti ulos astuessasi on useita ravintoloita,kahviloita,elokuvateatteri ja useita kauppoja,alakerrastakin löytyy pari ravintolaa. Taloyhtiöllä on uima-allas,poreallas,kuntosali jne... Autolle löytyy paikka parkkihallista mutta ilman autoakin pärjää halutessaan koska kaikki tarvittava kävelyetäisyydellä. Vapaana tällä hetkellä peruutuksen vuoksi myös jouluna eli 11.12-1.1.2019 ja 1.2-14.2 ja 1.4-22.4 Pyydä kuvia ja lisätietoja sähköpostilla.
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot