Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, toukokuu 28, 2020


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Alma! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
    Lukija:    FI EN SW DE SP RU YleMTVNelonenSeitsemän   
OLEMME TAAS MYYMÄSSÄ ASUNTOA HALF MOON BAY:SSÄ....
Kuvaus Olemme olleet lähes 20 vuotta suurin myyjä Half Moon Bay:ssä. Nytkin viimeisestä 5 myynnistä 4 on meidän myyntejä. Kaikissa myynneissä myyjät ja ostajat olivat meidän omia asiakkaita ja lisäksi käteisostajia, joista kaikki uneksivat.


Se että olemme selvä numero 1 myyjä Half Moon Bay:ssä ei tule itsestään ja ilmaiseksi. Me käytämme valtavat määrät rahaa asuntojen markkinointiin ja siksi me myymme eniten asuntoja Half Moon Bay:ssä.


Jos asuntonne on vielä myymättä, kun talvisesonki on loppumassa, niin se yleensä tarkoittaa sitä, että asuntoanne ei ole mainostettu tarpeeksi tehokkaasti.

Yleensä on vain muutama syy miksi asuntonne ei mene kaupaksi. Numero yksi syy ei ollenkaan liian kova pyyntihinta. Numero yksi syy on tehokkaan markkinoinnin puute.

Tänä päivänä asunnon myyntiin pitää käyttää useita tuhansia dollareita mainontaan, että saisi asunnot myytyä nopeasti ja hyvällä hinnalla.

Useat välittäjät listaavat asunnot vain MLS:ään ja jäävät odottamaan, että joku muu välittäjä toisi ostajan. Useat listaaja välittäjät eivät mainosta asuntoja ollenkaan. Siinä ei ole tietysti mitään väärää. Mutta se, että asuntoanne ei markkinoida tehokkaasti maksaa asunnon omistajalle yleensä aina todella paljon. Mitä kauemmin asunto seisoo myymättä, sen enemmän omistajalle tulee turhia ylläpitokuluja. Yleensä verot, vastikkeet ym. ovat toistakymmentä tuhatta dollaria vuodessa!!! Myös se, että nykyään listauksissa lukee DOM eli kuinka kauan asunto on ollut myynnissä tekee asunnon myynnin vielä vaikeammaksia. Kaikki ostajat ymmärtävät, että jos asunto ollut myynnissä yli 6 kuukautta, niin siinä on jotain vikaa... Siksi me teemme aina kaikkemme, että asunnot myydään nopeasti. Asunto jonka myimme viime viikolla oli meillä myynnissä vain 3 viikkoa. Tämä kaikki vain siksi, että meidän mainontamme on todella tehokasta.

Me olemme mainostaneet omia listauksiamme ympäri maailmaa jo yli 20 vuotta ja siksi myymmekin usein itse omat listauksemme.

Meidän markkinointiosasto käyttää myös kaikki uusia mainoskanavia kuten: Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube, Linkedin... jotta omat listauksemme näkyvät ympäri maailmaa. Meillä on myös Global MLS systeemi, joka kääntää listauksemme 16:lle eri kielelle ja ne näkyvät yli 100:ssa maassa vastaavilla sivuilla, kuin USA:N Zillow.

Meillä on valtavasti esimerkkejä, kuinka hyvin meidän mainonta toimii. Esim. Half Moon Bay:ssä oli yksi suomalainen, joka oli yrittänyt myydä 7 vuotta asuntoaan. Asunnossa ei ollut mitään vikaa, mutta asuntoa ei vain mainostettu tarpeeksi ja me myimme hänen asunnon muutamassa kuukaudessa ja hän oli todella tyytyväinen. Myös esim. Half Moon Bay:ssä viimeisestä 4:stä myynnistä 3 on meidän ja kaikki meidän omia myyjiä ja ostajia. Se kertoo selvästi, että vain tehokas markkinointi toimii.


Tämän todella tehokkaan markkinoin lisäksi meillä on nyt myös rajoitetun ajan alennus listauspalkkiosta. Näin asunnon myyjät saavat nyt enemmän rahaa, kun listaavat asunnot Home Max Realty International:in kanssa.

Viimeisenä etuna on vielä se, että meidän closing juristimme ovat lähes aina pystyneet välttämään ulkolaisten myyjien 15%:n firpta pidätyksen. Laissa on muutamia ”Porsaanreikiä” jotka vain harvat tietävät... Tämä tarkoittaa sitä, että myyjät voivat saada kymmeniä tuhansia enemmän rahaa closingissa. Esim. 300,000 Dollarin asunnossa 15%:n firpta pidätys on 45,000 dollaria, joka on valtava summa lähettää verottajalle ja sitten yrittää myöhemmin saada sitä takaisin…

Lisää sivullamme: www.homemaxrealtyinternational.com/news/me-myymme-floridan-asuntonne-nopeasti-ja-parhaalla-hinnalla

Ottakaa yhteyttä, kun haluatte todella tehokkaa maailmanlaajuisen mainonnan ja enemmän rahaa closingissa.


Home Max Realty International
934 South Dixie Hwy
Lantana Florida 33462 USA

www.asuntofloridasta.com
Paikka HYPOLUXO FLORIDA USA
Yhteystieto HOME MAX REALTY INTERNATIONAL
Email homemax@comcast.net
Jätetty 2/6/2020 9:16:26 AM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot