Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, toukokuu 18, 2022


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Erkki ja Eero! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
:Language    Lukija:         YleMTVNelonenSeitsemän     
2 makuuhuoneen, 2 kylpyhuoneen huoneisto vuokratta
Kuvaus Vuokraamme kauniin, täysin kalustetun 2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen huoneiston toisessa / ylimmässä kerroksessa lähellä Lake Worthin keskustaa. Tämä huoneisto sijaitsee kaikkein halutuimmalla alueella lähellä Intracoastalia ja Bryantparkia.
Lake Worth Beach sijaitsee sillan toisella puolella. Huoneisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta ja kaupoista. Huoneisto itsessään on täysin uusittu ja päivitetty. Siinä on puulattia, graniittiset työtasot, kaakeloitu kylpyhuone, pesukone / kuivausrumpu yksikkö, poreamme ja yksityinen autopaikka.

Keittiö on hyvin varusteltu ja siinä on uudet laitteet. Ruostumatonta terästä olevat jääkaappi / pakastin /, uuni / liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni. leivänpaahdin, kahvinkeitin, astioita ja pannuja, monia ruuanlaittovälineitä ja astioita.

Isossa kylpyhuoneessa on kylpyamme / suihku ja pääkylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja kiharrin.

Kiinteistö on kauniisti maisemoitu ja huoneistossa on ilmastointi sekä nopea internetyhteys. Lakanoita ja pyyhkeitä on runsaasti. On rantapyyhkeet ja rantatuoleja.

Kaikki tarvittavat asiat onnistuneelle, rentouttavalle lomalle. Pyydä valokuvia ja lisätietoja.
Paikka Lake Worth Beach
Yhteystieto Roger Mattila
1-763-227-0192
Email roger.mattila@gmail.com
Jätetty 11/16/2021 10:33:37 PM

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot