Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, tammikuu 16, 2019


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Ilmari ja Ilmo! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Vuokrataan

Halutaan vuokrata asunto helmi- ja maaliskuu 2019

Kuvaus: Suomalainen perhe haluaa vuokrata edullisen vähintään 2 bedroom asunnon 1. helmikuuta - 31. maaliskuuta 2019 väliseksi ajaksi Palm Beach Countyn alueelta. Ei tupakoida eikä ole lemmikkejä. Condo, townhouse, apartment, house - tarjoa sähköpostilla! Kiitoksia!
Email: Vuokraisin.asunnon@gmail.com
 

Halutaan vuokrata

Kuvaus: Nuorekas Savolais pariskunta haluaa vuokrata majoituksen/huoneen Tammikuun lopusta alkaen tai koko Helmikuun ajaksi. Tarkoitus lomalla urheilla paljon, eli kuntosali sekä lenkkeily kuuluvat ohjelmaan joka päivä. Lapsesta asti haaveena ollut päästä katsomaan NHL ottelu paikan päälle se on ainoa must tapahtuma.(Florida Pan.) Toiveena olisi oma kylpyhuone, sekä ruuanlaitto mahdollisuus vaimon kilpaharrastuksen vuoksi.Kiitoksia vastauksista jo etukäteen.
Paikka: Fort Lauderdale Email: kilu13@hotmail.com
 

Lake Clarke Garden

Kuvaus: 1 mh asunto +55 alueella Lake Worthissa, suosittu alue jossa paljon suomalaisia. Sauna ja 2 uima-allasta alueella. Alueen ssäännöt, minimi 3 kk sopimus. Lähetän kuvia kämpästä halutessasi.
Paikka: Lake Worth, Florida Email: floliisa@aol.com
 

Vuokrataan 3mh+ villa ajalle 18.-27.2.2019

Kuvaus: Etsimme vuokrattavaksi tasokasta villaa ajalle 18.-27.2.2019. Majoittujia on 4 aikuista ja kaksi lasta, eli makuuhuoneita tulisi olla ainakin 3 ja uima-allas olisi myös vaatimuslistallamme. Gated community olisi paras vaihtoehto, mutta ei pakollinen. Villan sijainnilla/kaupungilla ei ole niin väliä. Laitathan sähköpostiin mukaan kuvan ja hinnan. Kiitos!
Paikka: Lahti Email: jennakniemi@outlook.com
 

Vuokratan talo ta villa

Kuvaus: Terve Olemme perheemme (5 hlöä) kanssa matkalla Lantanaan 22.02.2019-03.03.2019 ja etsimme asuntoa täksi ajaksi. Jos taloni on vielä vapaana tänä ajankohtana, olisimme kiinnostuneita kohteen lisätiedoista. Kiitokset!
Paikka: Lantana tmp. Email: pilvelohkuja@gmail.com
 

Vuokrataan talo maaliskuussa Floridasta

Kuvaus: Hei! Olemme 3 pariskuntaa, joista yhdellä on 4v.lapsi. Etsimme taloa, jossa uima-allas n. 2 viikoksi mielellään 12.3.---> Olemme luotettavia, siistejä emmekä tupakoi. Tarjoa meille taloasi lomalle ajaksi kuvien ja hinnan kera kiitos.
Email: ktuominiemi@hotmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)      
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot