Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Tiistai, elokuu 09, 2022


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Erja ja Eira! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
:Language    Lukija:         YleMTVNelonenSeitsemän     
Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

Vuokrattavana 2mh asunto Lantana Moorings

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana 2mh asunto laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan Intracoastalin rannassa, laadukas kuntosali, lukittu parkkihalli, kauniit ulkoalueet, jne. Vapaana 17.8-4.11.2022 ja 19.1-4.2.2023 ja 1.4.2023 jälkeen. Kysy kuvia ja lisätietoja!
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

Yksi huone vuokrattavana

Hinta: $800
Kuvaus: Heti vapaa yksi huone uudessa omakoditalossa tammikuun 31 2023 saakka. Omalla sisaankaynnilla! Asunnossa on queen sanky Oma wc, suihku ja vaatehuone. Jaakaapi, mikrouuni,tv,internetti. Ruuan laitto mahtolisuus. Kaytossa on pesukone ja kuivaaja. Kerran viikossa on sauna. Lyhyt matka rantaan ja kaupoihin. Kuukausi hinta $800.00 viiko hinta $280.00 puhelin 561-722-9214
Paikka: Lake Worth
 

Vuokrataan asuntoa Thousand Oaks alueella

Kuvaus: Vuokrataan asuntoa Thousand Oaks alueella Vuokrataan Thousand Oaks alueella erittäin siistiä ja hyväkuntoista rivitaloasuntoa. Asunto sopii hyvin perheelle tai pariskunnille. 3 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, 2 kylpyhuonetta ja patio/terassi. Asunto on kaksikerroksinen. Alueella tenniskenttä, kuntosali, uima-allas + lasten allas. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, vartioitu ja aidattu alue. Meren rannalle matkaa noin 5km (Singer Island). Kaikki palvelut lähellä, ruokakaupat, ravintolat, pankit ym. Lähellä päivittäistavarakaupat sekä lyhyen ajomatkan päässä rannat. Kuvia asunnosta pyydettäessä.
Paikka: Riviera Beach Email: annika.ketola@gmail.com
 

Intracoastal 1 mh & 1 kh

Hinta: $1400
Kuvaus: Vuokrattavana Lake Worthissa intracoastalin rannalla olevassa taloyhtiössä 1 makuuhuoneen ja 1 kylpyhuoneen kalustettu asunto alkaen 1. heinäkuuta. Taloyhtiössä grilli, uima-allas, birjardipöytä/pingispöytä.
Paikka: Lake Worth, FL Email: jkkfla@gmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)      
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot