Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, tammikuu 16, 2019


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Ilmari ja Ilmo! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

Vuokrattavana 1mh asunto Cityplace.

Kuvaus: Vuokrattavana 1mh asunto West Palm Beachin keskustassa Cityplacella. Asunto on laadukkaasti sisustettu ja sinne mahtuu 4 henkeä mikäli käyttää olohuoneen vuodesohvaa. Asunto sijaitsee keskellä Cityplacea ja sitä vastapäätä onkin Conference center ja hotelli Hilton. Heti ulos astuessasi on useita ravintoloita,kahviloita,elokuvateatteri ja useita kauppoja,alakerrastakin löytyy pari ravintolaa. Taloyhtiöllä on uima-allas,poreallas,kuntosali jne... Autolle löytyy paikka parkkihallista mutta ilman autoakin pärjää halutessaan koska kaikki tarvittava kävelyetäisyydellä. Vapaana tällä hetkellä 1.4-21.4 JA 6.5 jälkeen. Pyydä kuvia ja lisätietoja sähköpostilla.
Paikka: West Palm Beach Email: asunto312@gmail.com
 

Vuokrattavana 2mh asunto The Moorings At Lantana

Kuvaus: Vuokrattavana 2mh asunto laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan Intracoastalin rannassa, laadukas kuntosali, lukittu parkkihalli, valet parking, kauniit ulkoalueet, jne. Kysy kuvia ja lisätietoja! Vapaana 23.3 eteenpäin.
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

VUOKRATTAVANA OMAKOTITALO LANTANA

Kuvaus: Arvostetulla rauhallisella alueella. Siisti tilava 160 m2 talo, 3mh + 2kh + Suuri keittiö erillinen ruokahuone, olohuone ja terrassi. Koko talossa vaaleat laata lattiat. Keittiö hyvin varustettu astioilla ja kodin koneilla, sekä liinavaatteet että pyyhkeet. Pyykinpesukone , kuivausrumpu, tiskikone, WiFi, kaapeli TV, keskus ilmastointi. Yksi km merenrantaan, ruokakaupat, hyvät ravintolat, kävelymatkan päässä.
Paikka: lantana Email: Rita.la3422@gmail.com
 

Yacht Club Way, Hypoluxo

Kuvaus: Vuokrattavana 25.01.2019 - 11.02.2019 kalustettu kaksio. Siisti loma-asunto ( 82 m2 ), laadukkaasta taloyhtiöstä Yacht Club Wayla. Asunto on kalustettu v. 2015 ja hyvin varusteltu, mm. ilmastointi, internet, wi-fi, kaapeli-TV, pyykinpesu-, kuivaus- ja tiskikoneet, keittiötarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Talo sijaitsee kauniilla ja hyvin hoidetulla alueella. Taloyhtiössä on kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, laadukas kuntosali, kauniit ulkoalueet, venesatama jne. Kysy kuvia ja lisätietoja!
Paikka: Hypoluxo Email: pilvelohkuja@gmail.com
 

Vuokrattavana huoneisto lyhytaikaiseen käyttöön

Kuvaus: Vuokrattavana siisti ja hyväkuntoinen 102 m2 huoneisto lyhytaikaiseen käyttöön (max 30 vrk) suomalaisille. Asunnossa on 2 mh, 2 kph, keittiö, avara ruokailutila-olohuone ja terassi. Varustelu: ilmastointi, 100 Mbps internet, wi-fi, kaapeli-TV, pyykinpesu-, kuivaus- ja tiskikoneet, keittiötarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Talo sijaitsee kauniilla ja hyvin hoidetulla alueella, jonne kuljetaan vartioidun portin kautta. Asukkaiden käytössä vapaa pysäköinti ja uima-allas. Vapaana viikosta 17 alkaen.
Paikka: Boynton Beach, Palm Beach County Email: tuula.raukola@gmail.com
 

4 makuuhuoneen talo Atlantic

Kuvaus: vapaa koko tammikuun ja huhtikuusta eteenpain , iso lammitetty uima allas, taysin varustettu
Paikka: Palm Beach Email: ulleusa@comcast.net
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot