Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Tiistai, maaliskuu 28, 2023


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Armas! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
:Language    Lukija:         YleMTVNelonenSeitsemän     
Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

Vuokrattavana 2mh asunto Lantana Moorings

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana 2mh asunto laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan Intracoastalin rannassa, laadukas kuntosali, lukittu parkkihalli, kauniit ulkoalueet, jne. Vapaana 1.4-4.6.2023 ja 24.6-3.7.2023 ja 20.7 jälkeen. Kysy kuvia ja lisätietoja!
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

Rivitaloasunto A1A-rantatiellä

Hinta: $2600
Kuvaus: Mukavan rauhallinen, valoisa loft-asunto rivitalossa South Palm Beachissa A1A:n varrella. Oma ranta, kaksi isoa lämmitettyä uima-allasta, kuntosali, sauna. Asunnossa 2kph/wc, pesukone/kuivuri, wifi, kaikki mukavuudet; näkymä trooppiseen puutarhaan vesiputouksineen. Autopaikka oven edessä, mutta myös kävellen Publixiin, rantaravintolaan ja kauppakeskukseen. Vapaa 1.3.23 alkaen. Min. 3kk.
Paikka: South Palm Beach Email: timomakela3589@gmail.com
 

Kaksio Atlantin rannalla Palm Beach

Kuvaus: Pariksi viikoksi Floridaan? Ihana 80m2 kaksio isolla parvekkeella vapaana maaliskuu-lokakuu Palm Beachilla. 8 kerros. Upeat intracostal -ja merinäkymät. Iso lämmitetty uima-allas ja nurmikkoalue Atlantin rannalla! Lisätiedot Päiviltä
Email: paivi@gogo.fi
 

Vuokrataan asuntoa Thousand Oaks alueella

Kuvaus: Vuokrataan Thousand Oaks alueella erittäin siistiä ja hyväkuntoista rivitaloasuntoa. Asunto sopii hyvin perheelle tai pariskunnille. 3 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, 2 kylpyhuonetta ja patio/terassi. Asunto on kaksikerroksinen. Alueella tenniskenttä, kuntosali, uima-allas + lasten allas. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, vartioitu ja aidattu alue. Meren rannalle matkaa noin 5km (Singer Island). Kaikki palvelut lähellä, ruokakaupat, ravintolat, pankit ym. Lähellä päivittäistavarakaupat sekä lyhyen ajomatkan päässä rannat. Kuvia asunnosta pyydettäessä.
Paikka: Palm Beach Email: annika.ketola@gmail.com
 

Grand Banks 42

Kuvaus: Vene sijaitsee Intercoastalin rannalla ja voit seurata aitiopaikalta vesiliikennettä veneen kannelta. Lyhyt kävelymatka Delrey:n keskustaan ja beachille. Auton saat pysäköityä aivan veneen viereeen. Voit majoitua tilavassa veneessä jossa keulassa vuoteet kahdelle ja wc/suihku. Takahytissä parivuode ja wc/suihku. Keskihytissä oleskelutilaa, tv ja keittiöstä löytyy tarvittavat laitteet. Marinassa on suihkut ja pyykinpesu/kuivauskoneet. Vuokrataan joko lyhyaikaisesti tai pidemmäksikin ajaksi.
Paikka: Delray Beach Email: ilmopietila@gmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)      
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot