Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Lauantai, maaliskuu 23, 2019


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Akseli! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net  
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida  
Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

Vuokrattavana huoneisto lyhytaikaiseen käyttöön

Kuvaus: Vuokrattavana siisti ja hyväkuntoinen 102 m2 huoneisto lyhytaikaiseen käyttöön (max 30 vrk) suomalaisille: 2 mh, 2 kph, keittiö, avara ruokailutila-olohuone ja terassi. Varustelu: ilmastointi, 100 Mbps internet, wi-fi, kaapeli-TV, pyykinpesu-, kuivaus- ja tiskikoneet, keittiötarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Talo sijaitsee kauniilla ja hyvin hoidetulla alueella, jonne kuljetaan vartioidun portin kautta. Asukkaiden käytössä maksuton pysäköinti ja uima-allas. Kysy vapaita viikkoja heinä-lokakuussa, joulukuussa ja 12.1.2020 alkaen.
Paikka: Boynton Beach, Palm Beach County Email: tuula.raukola@gmail.com
 

Vuokrattavana kalustettu asunto Lantanasta.

Kuvaus: Vuokrattavana noin 100m2, 2mh, 2wc Hidden Harbour taloyhtiöstä. Asunnon kuvat katsottavissa www.hiddenharbour.info Tällä hetkellä vapaana 05.05-31.10. Vuokrataan viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Asunnosta löytyy ilmastointi, nettiyhteys, TV, keittiö ja ruokailuvälineet, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, runsaasti liinavaatteita ja pyyhkeitä, pesukone ja kuivausrumpu sekä lasten/aikuisten ranta ja pelivälineitä. Asunto 4 kerroksessa, parvekkeelta näkymä etelään altaalle ja välivedelle. Autopaikka asunnon lähellä aidatulla pihalla. Taloyhtiöllä uima-allas, tenniskenttiä ja autonpesupaikka. Tiedustelut ja varaukset Andy_Juhan@hotmail.com / 044-988 3334.
Paikka: vantaa Email: Andy_juhan@hotmail.com
 

LANTANA OMAKOTITALO

Kuvaus: Tilava 160 m2 viihtyisä omakotitalo arvostetulla alueella, 5 huonetta, 3 Mh, 2 Kph, majoitustiloja 8 henkilölle . Oma yksityinen suojaisa suuri piha ja terassi. Lapsiystävällinen ympäristö, rauhallinen paikka, 1 km Lantaanan uimarannasta . Langaton netti yhteys, 3 TV, keskus ilmastointi, useita autopaikkoja.Täydellisesti varustettu keittiö astiat ja liinavaateet, myös grilli mikro pesu ja kuivaus koneet, ranta tarvikkeet ym. Kuvia saatavissa.
Paikka: Lantana, Florida Email: Rita.la3422@gmail.com
 

Vuokrattavana nätti asunto idyllisellä alueella

Kuvaus: Annetaan vuokralle kivasti sisustettu asunto Fort Lauderdalen kyljestä Lauderhills'stä . Asunto täysin varustettu ja kuvat , sekä tietoja löytyy osoitteesta : www.asuntofloridassa.wordpress.com Myös pidempiaikaiset vuokraukset mahdollisia ( esim. 6 kk tai 12 kk . Alue hyvin vartioitu ja aidattu ja golf-kentät alueeseen nähden vesikanaalin vastakkaisella puolella . NHL -pelit ja Saw Grass Mills -ostari .15 min.ajomatkan päässä , Miami n.35 min. , West Palm Beach n.50 min . Kysyä saa ja yht.tiedot : jouko.ikonen@pylon.fi tai 050-5981845 . Tilanne : Asunto varattu 29.03.saakka , sekä ilmeisesti n.12.4. -n.24.4. saakka . Vapautuu n.25.04.
Paikka: Fort Lauderdale / Lauderhill Email: prohomecompany@gmail.com
 

Ihastuttava asunto idyllisellä alueella .

Kuvaus: Annetaan kiva asunto vuokralle Fort Lauderdalen kyljestä Lauderhills¨sta . Kuvat asunnosta osoitteessa : www.asuntofloridassa.wordpress.com . NHL-pelit ja ostarit lähellä -Saw Grass Mills 15 min , Miami 35 min , West Palm 45 min . Asunto kivasti sisustettu ja alue hyvin hoidettu ja vehreä , sekä turvallinen . Asunto hyvin varustettu . Lisätietoja -jouko.ikonen@pylon.fi tai +358-50-5981845
Paikka: Fort Lauderdale / Lauderhill Email: prohomecompany@gmail.com
 

Vuokrattava asunto Yacht Club Way, Lantana

Kuvaus: Vuokrattavana 04.03.2019 - 07.04.2019 kalustettu ja siisti loma-asunto ( 82 m2 ja kaksi huonetta ), laadukkaasta taloyhtiöstä Yacht Club Wayla. Asunto on kalustettu v. 2015 ja hyvin varusteltu, mm. ilmastointi, internet, wi-fi, kaapeli-TV, pyykinpesu-, kuivaus- ja tiskikoneet, keittiötarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Talo sijaitsee kauniilla ja hyvin hoidetulla alueella. Taloyhtiössä on kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, laadukas kuntosali, kauniit ulkoalueet, venesatama jne. Kysy kuvia ja lisätietoja!
Paikka: Lantana Email: pilvelohkuja@gmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)       Edellinen [ 1 ] Seuraava
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot