Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, joulukuu 08, 2022


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Kyllikki ja Kylli! https://www.theweathernetwork.com/us/weather/florida/lake-worth booked.net booked.net
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
:Language    Lukija:         YleMTVNelonenSeitsemän     
Hae
Osasto

 
Vuokrattavana

Vuokrattavana 2mh asunto Lantana Moorings

Kuvaus: Meillä olisi vuokrattavana 2mh asunto laadukkaasta taloyhtiöstä The Mooringsista. Vuonna 2006 rakennettu taloyhtiö sijaitsee Intracoastalin rannassa Lantanassa. Taloyhtiössä kaksi hienoa uima-allasaluetta poreammein, joista toinen aivan Intracoastalin rannassa, laadukas kuntosali, lukittu parkkihalli, kauniit ulkoalueet, jne. Vapaana 1.4.2023 alkaen. Kysy kuvia ja lisätietoja!
Paikka: Lantana Email: asunto312@gmail.com
 

Hyvin varusteltu 3 mh omakotitalo vuokrattavana

Kuvaus: Omakotitalo vapaana kaikilla mukavuuksilla viihtyisässä ja siistissä Port St Lucien esikaupungissa Traditionissa (3 mh+2kh+oh+k+at+katettu patio/grillikatos, ilmastoitua tilaa 160 m2). Paikka sijaitsee Orlandon ja Miamin puolivälissä, 30 min ajomatka Atlantin rantaan, vieressä taloyhtiön uima-allas, kauppakeskus, lähistöllä runsaasti golf -kenttiä. Tradition/Port St Lucie (www.traditionfl.com).
Paikka: Port St Lucie/Tradition Email: sportcapoy@gmail.com
 

804 E Windward Way Unit 222

Kuvaus: Vuokrataan yhden makuuhuoneen asunto Moorings at Lantana taloyhtiössä. Vapaana olisi 11.11-20.12 -22 välinen aika . Myös keväällä ja kesällä vapaana vielä. OLen nyt paikalla 11.11 asti Asunto on tässä linkissä oleva . https://www.apartments.com/804-e-windward-way-lantana-fl-unit-222/yk0z19v/
Email: HARRI.TENHU@GMAIL.COM
 

2 makuhuoneen asunto

Kuvaus: Palm Beachissa tammikuu 15-helmikuu 8 ja maaliskuu 3. 2023 sen jalkeen on vapaana. 2 makuhuoneen 2,5 kylpyhuonetta. Taysin varustettu, Hinta kuuluu wi-fi ja parkkipaikka. Lahelle merta ja uimaranta. Kavelymatkassa ruokakauppa ja ravintolat.
Paikka: Palm Beach Email: ulleesta@comcast.net
 

Vuokrataan asuntoa Thousand Oaks alueella

Kuvaus: Vuokrataan Thousand Oaks alueella erittäin siistiä ja hyväkuntoista rivitaloasuntoa. Asunto sopii hyvin perheelle tai pariskunnille. 3 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, 2 kylpyhuonetta ja patio/terassi. Asunto on kaksikerroksinen. Alueella tenniskenttä, kuntosali, uima-allas + lasten allas. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, vartioitu ja aidattu alue. Meren rannalle matkaa noin 5km (Singer Island). Kaikki palvelut lähellä, ruokakaupat, ravintolat, pankit ym. Lähellä päivittäistavarakaupat sekä lyhyen ajomatkan päässä rannat. Kuvia pyydettäessä.
Paikka: Riviera Beach Email: annika.ketola@gmail.com
 

Grand Banks 42

Kuvaus: Vene sijaitsee Intercoastalin rannalla ja voit seurata aitiopaikalta vesiliikennettä veneen kannelta. Lyhyt kävelymatka Delrey:n keskustaan ja beachille. Auton saat pysäköityä aivan veneen viereeen. Voit majoitua tilavassa veneessä jossa keulassa vuoteet kahdelle ja wc/suihku. Takahytissä parivuode ja wc/suihku. Keskihytissä oleskelutilaa, tv ja keittiöstä löytyy tarvittavat laitteet. Marinassa on suihkut ja pyykinpesu/kuivauskoneet. Vuokrataan joko lyhyaikaisesti tai pidemmäksikin ajaksi.
Paikka: Delray Beach Email: ilmopietila@gmail.com
 
Lis�� uusi ilmoitus (Vaati hyv�ksynn�n)      
  
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot