Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Tiistai, heinäkuu 23, 2024


USAsuomeksi Omat Blogit
Tervetuloa  Kirjaudu Nimipäivä: Oili ja Olga!
      
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida
:Language    Lukija:         YleMTVNelonenSeitsemän     

 

 
 

Vuosien mittaan on USAsuomeksi.com sivuille on saatu aineistoa, joka ei ole mahtunut - tai sopinut normaaliin USAsuomeksi formaattiin. Niinpä sanomisen tarvetta on lievennetty perustamalla uusia "kirjoituspaikkoja", blogeja. Tässä linkit nyt käytössä oleviin blogeihin, niihin sinullakin on osallistumismahdollisuus, kommentoimalla jo olemassaolevaa juttua tai sitten lähettämällä oma juttusi julkaistavaksi - ja muiden kommentoitavaksi.

 
 
USAsuomeksi Blog - Lukijoiden omat lähettämät omat jutut autoilusta vakuutuksiin
Tässä alkuperäisessä lukijoiden omassa blogissa on rohkeasti tartuttu lukijoille mielenkiintoisiin aiheisiin. Lähetä oma juttusi julkaistavaksi sähköpostilla osoitteeseen info@usasuomeksi.com
 
Kulttuuriblog - Kaarina Naski seuraa kulttuuritapahtumia
Kulttuurin ja kirjoittamisen ammattilainen Kaarina Naski kommentoi blogissaan kulttuurin ilmiöitä, kirjoja, elokuvia ja teatteria todella asiantuntevasti. Seuraa tätä blogia, jos haluat tietää enemmän.
 
USAsuomeksi toimittajan Mielipide - Vastannee lehden pääkirjoitusta
Usasuomeksi.com vastuullisella toimittajalla on toisinaan sydämellään jotakin, joka toimittajan mielestä kaipaa kommenttia tai selventämistä. Koska USAsuomeksi.com sivulla ei julkaista "virallista" pääkirjoitusta, on tämä blogi sitä lähinnä.
 
Vapaa mielipidepalsta  - Lukijoiden erilaisia mielipiteitä erilaisista asioista. Julkaiset omalla vastuullasi omat mielipiteesi.
Usasuomeksi.com lukijoiden lähettämia mielipiteitä, joiden kanssa USAsuomeksi.com toimituksella ei ole omaa kantaa, eikä se myöskään editoi saamaansa tekstiä, vaan kirjoitukset on kokonaan kirjoittajan vastuulla.
 
Onnittelemme - Merkkipäiviä ja muita onnittelun aiheita
Tässä blogissa voit onnitella kanssaolijoitasi merkkipäivistä ja myös muista saavutuksista. Jos onnittelu on jo julkastu, voit liittyä onnittelijoihin lisäämällä oma kommenttisi. Onnittelu-uutiset lähetä sähköpostilla osoitteeseen info@usasuomeksi.com
 
Osanottomme suruunne - Kaikki päättyy joskus, valitettavasti
Tämä palsta on lähinnä suru-uutisia varten. Jos haluat kirjoittaa jostakin tuntemastasi nekrologin, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen info@usasuomeksi.com
 
Suomalainen Lepokoti Floridassa - Mitä siellä Lepokodilla oikein on menossa
Suomalaisen Lepokodin ympärillä on aina tapahtunut kaikenlaista, johtajia ja johtokuntaa on erotettu, kokouksia pidetty yöllä parkkipaikalla ja poliisivartioita kutsuttu paikalle. Tämä blogi pyrkii seuraamaan Lepokodin tapahtumia kiihkottomasti ja tasapuolisesti.
 
Ihmisiä Floridassa - Kaikilla meillä on tarina
USAsuomeksi.com on tavannut mielenkiintoisa henkilötä kotipaikallaan Floridassa. Tässä blogissa esitellään heistä muutamia.
 
Yrityksiä Floridassa - Yritystapaamisia
Floridassa on suomensukuisia yrityksiä vaikka kuinka monta. Kaikki eivät ole suuntautuneet palvelemaan suurta suomalaisyhdyskuntaa, vaan heidän mielenkiintonsa on muualla. Tässä blogissa on yrityksiä molemmista ketegorioista.
 
Matkalla tapahtuu - Muille matkustushulluille suunnattu blogi onnistuneista ja vähemmän onnekkaista matkoista
Uusimpana tulokkaana toistaiseksi on tunnetun matkustushullun toimittajan havaintoja eri matkoilta.
 
Suomipäivät Floridassa - Blogi suomalaistapahtumasta
Vaikka toistaiseksi näyttääkin siltä, että Suomi Päivät ovat Floridassa kadonnutta kansanperinnettä, pitää USAsuomeksi vielä toivoa yllä suomalaisten avaintapahtumasta Floridassa. Suomi päivät on pahasti jäämässä pikkupolitikoinnin ja itsekeskeisyyden  jalkoihin. Blogi kuitenkin vielä jatkaa elämäänsä bittien avaruudessa.

 

Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot